Facebook | JDM Outlet

Facebook

Used for the like, share, comment, and reaction icons

Mitsubishi Evo 6 GSR

☎️ 010 325 3150
📧 myynti@jdmoutlet.fi
... See MoreSee Less

16.4.21 09:31
Mitsubishi Evolution 6 GSR. Hinta 20 000€ ota yhteyttä myynti@jdmoutlet.fi

Mitsubishi Evolution 6 GSR. Hinta 20 000€ ota yhteyttä myynti@jdmoutlet.fi ... See MoreSee Less

15.4.21 09:26

Toyota Blade 2.4 G No nyt! Tässä on Auris, jota ei ihan joka nurkalla tule vastaan! Blade on Auriksen Japanin 'isosisko', jossa ulkonäköä hieman keulan ja perän osalta viritelty sporttisemmaksi ja tekniikkaa päivitetty pykälän prameammaksi. Tässä Bladessa pellin alla luuraa Toyota 'ikiliikkuja' - 2.4-litran 2AZ-nelari, josta tehoa irtoaa 160hv luokkaa.

Portaattoman CVT-vaihteiston myötä polkimen alla on aina sopiva 'vaihde' ja Toyota liikkuukin tällä yhdistelmällä erittäin kevyesti ja mukavasti.

Blade-mallistosta löytyy myös nelivetoversio sekä mahtava Master-malli, jossa konehuoneeseen on tungettu loistokas 3.5-litran V6-moottori (2GR-FSE) aina lähes 300 hevosvoiman tehoineen!

Tämä yksilö on meidän maahantuoma ja tullut nyt takaisin kotiin vaihdossa. Ulkoisesti tämä yksilö on siisti ja maalipinta erikoinen siniseen taittava helmiäinen. Sisusta on Alcantara-yksityiskohtineen kuin suoraan Lexuksesta. Pienine yksityiskohtineen ja varusteineen tämä on aitoa JDM:ää, jolla voi sulautua halutessaan massaan herättämättä suurempaa huomioita. Asiaa vähän enemmän ymmärtävät kyllä huomaa ja ymmärtää 🙂

** KATSO LISÄKUVAT & -TIEDOT - WWW.JDMOUTLET.FI **

Varaa henkilökohtainen myyntiesittely! HUOM! Myös vaihto & rahoitus! - Rahoitus jopa ilman käsirahaa JDM Outlet - Powered by Mamasan

www.jdmoutlet.fi/autohaku/ajoneuvon-tiedot/?reg=MOB-306&type=5

10.890 €
... See MoreSee Less

12.4.21 09:00

Tuned by STI version uudempi korisesta GT legacystä tarjoaa mukavat +280hv reilusti kasvaneissa sisätiloissa verrattuna aikaisempiin sukupolviin.

Tulossa myyntiin.!
... See MoreSee Less

9.4.21 20:36

... See MoreSee Less

9.4.21 15:22

Toyota Estima Aeras S-Package 2.4L

Estima on poikkeuksellisen monipuolinen tila-auto muunneltavuuden ja käytännön suhteen. Tämän takia se on myös yksi Japanin suosituimpia henkilökuljetukseen tehtyjä autoja, niin yksityis- kuin yrityskäytössä. Ei se perustylsä tila-auto, vaan jotain erilaista suoraan Japanista! Tämä yksilö varustettu 2.4 2AZ-FE moottorilla ja Toyotan cvt vaihteistolla.

Nyt useampi Estima myynnissä, katso lisää JDMoutlet.fi
... See MoreSee Less

6.4.21 19:56

Toyota Chaser TRD MT

Toyota Chaser Tourer V TRD Chaser, yksi kuumimpia nimiä JDM-harrastajien keskuudessa.

* KATSO LISÄKUVAT & -TIEDOT - WWW.JDMOUTLET.FI*

JZX-100 korin Chaser, alkuperäinen Tourer V, eli pellin alta löytyy 1JZ-GTE VVTi, joka tullut tehtaalta manuaalivaihteistolla. Lisäksi tässä mallissa alkuperäinen TRD:n korisarja, joka itsessään nykyään arvokas. Ulkoisesti Chaser on siisti ja tullut Japanin huutokaupasta 3.5-gradelle (Auction Sheet saatavilla). Normaalia yli 20 vuoden tuomaa kulumaa löytyy, mutta ikäisekseen siisti ja kunnoltaan varmasti siisteimpiä, mitä viime aikoina on myyty.

Tämä yksilö erottuu varmasti edukseen muiden vastaavien rinnalla. Sisusta siisti ja alkuperäinen, paneeleissa mallille tyypillistä kulumaa. Yleisilmeeltään sisusta siisti ja ryhdissä. Autoon on suoritettu maahantulotarkastus ja -huolto. Tästä varmasti tulevaisuuden klassikko ja hyvä sijoituskohde.

* KATSO LISÄKUVAT & -TIEDOT - WWW.JDMOUTLET.FI *

Varaa henkilökohtainen myyntiesittely! HUOM! Myös vaihto & rahoitus! - Rahoitus jopa ilman käsirahaa JDM Outlet - Powered by Mamasa

www.jdmoutlet.fi/autohaku/ajoneuvon-tiedot/?reg=JDM-488&type=5

29.890 €

☎️ 010 325 3150
📧 myynti@jdmoutlet.fi
... See MoreSee Less

31.3.21 21:33

... See MoreSee Less

31.3.21 20:29

Nissan Elgrand 3.5 V6 Highway Star Nissanin jykevä tila-auto, joka tehty kilpailemaan mm. Toyota Alphardin kanssa MPV luokassa. Tehoa, tilaa ja tyyliä.

** KATSO LISÄKUVAT & -TIEDOT - WWW.JDMOUTLET.FI **

Jos näyttävyydessä ja kulkupuolessa piisaa, niin piisaa myös tiloissa ja tilojen muunneltavuudessa! Elgrand taipuu täysiverisestä pikkubussista hyvän kokoiseksi pakettiautoksi, ja kaikeksi siltä väliltä. Sivuliukuovet ja monipuolisesti liikuteltavat ja pyöriteltävät istuimet mahdollistavat sopivat tilat koko porukalle! MPV (Multi-Purpose Passenger Vehicle) on yksi Japanin suurimmista ajoneuvoluokista ja voi sanoa, että Japani on tila-autojen luvattu maa. Toisin kuin Euroopassa, on Japanissa saatu tila-autoista hyvännäköisiä ja edukseen massasta poikkeaviksi. Tämä auto on meidän maahantuoma ja tullut nyt takaisin vaihdossa. Elgrandiin on juuri tehty vaihtoautotarkastus ja -huolto. Tähän yksilöön on hiljattain vaihdettu moottori. Kunnoltaan tämä yksilö on siisti, pientä käytönjälkeä löytyy mm. puskureista ja ratista (Katso kuvat). Tässä yksilössä BC-Racing alusta ja 2xRenkaat, jotka asennettu 2020.

Varaa henkilökohtainen myyntiesittely! HUOM! Myös vaihto & rahoitus! - Rahoitus jopa ilman käsirahaa JDM Outlet - Powered by Mamasan

www.jdmoutlet.fi/autohaku/ajoneuvon-tiedot/?reg=OUB-845&type=5

11.890 €
... See MoreSee Less

30.3.21 20:24

Mitsubishi Lancer Evolution VI GSR Ralliteiden sankari, 2000cc turbo moottori, jatkuva neliveto ja ei äänieristystä! Tällä pääsee aitoon tunnelmaan heti ensi metreistä saakka.

** KATSO LISÄKUVAT & -TIEDOT - WWW.JDMOUTLET.FI**

Mitsubishi Lancer Evolution -sarja autoista puhuttaessa sana "legendaarinen" ei ole ylilyönti, pikemminkin päinvastoin. Parinkymmenen vuoden aikana syntyi 10 evoluutioversiota, joissa kaikissa on omat erityiset "juttunsa". Yleinen mielipide kuitenkin on, että parhaat Evot ovat V ja VI (eli 5 ja 6), joissa ensimmäistä kertaa irtauduttiin perhe-Lancerin korista ja joilla tehtiin WRC-poluilla suurimmat uroteot - kenenkäs muun kuin Tommi Mäkisen johdolla.

Nämä ovat myös viimeisiä malleja, joista tehtiin tehtaan kilpa-autoja A-ryhmän säännöillä, tämän jälkeen kilpurit erosivat jo enemmän tuontantomalleista WRC-sääntöjen turvin. Tässä tarjolla perus siisti yksilö, joita on enää harvemmin tarjolla. Ulkoisesti ryhdikäs, pientä iän tuomaa käytönjälkeä mm. helmoissa ja takakaarissa, sekä muutama painauma katossa. Sisustassa on ratissa ja kuljettajan penkissä mallille ominaista kulumaa (Katso kuvat).

Tuotu 2012 Iso-Britanniasta, Suomen ajalta lähes täydellinen huoltohistoria, mm. hiljattain vaihdettu uusi AYC pumppu + öljyt ja ilmaus. Auto käy meidän puolesta vielä vaihto-auto tarkastuksessa ja öljynvaihto huollossa. Vaihdettuja osia: - 3" Putkisto, katalysaattorilla - Blitz imuilman suodatin - Metallinen By-Pass venttiili - Bleed valve - BC-Racing korkeus- ja jäykkyyssäädettävä alusta - PLX-Laajakaista Lambda - Autogauge, mekaaninen ahtopainemittari - Lasikuituinen TME Etupuskuri Yhdet renkaat, alla olevat 17" vanteet kitkarenkailla. Katsastus voimassa 10/2021 asti.

160.000 km
14.890 €

www.jdmoutlet.fi/autohaku/ajoneuvon-tiedot/?reg=KOX-911&type=5
... See MoreSee Less

29.3.21 20:43

Subaru Impreza S-GT

Subaru Impreza 2.0 S-GT AWD AT Impreza WRX:n Japanilainen sisko!

** KATSO LISÄKUVAT & -TIEDOT - WWW.JDMOUTLET.FI**

Impreza S-GT tarjoaa samat ominaisuudet kuin Euroopassa tuttu WRX Impreza. Erona on EJ25 tekniikan sijasta kestävämpi EJ20 ahdettu boxer moottori. Tämä upea "Subarun Sininen" yksilö on varustettu mustilla 18" SSR vanteilla, joilla kokonaisuuteen on saatu menemisen meininkiä, muutoin vakio ulkokuoreen nähden. Impreza S-GT taipuu niin käyttöautoksi kuin harraste käyttöön. Autoa on helppo jalostaa oman mielen mukaan ja tekniikassa riittää virityspotentiaali tulevaisuutta varten. Ulkoisesti tämä yksilö on erittäin siisti, kylkien muutamaa pientä naarmua luukun ottamatta (Katso kuvat). Sisusta myös siistissä kunnossa. Autoon on suoritettu maahantulotarkastus ja -huolto. Rekisteröintikatsastus on suoritettu. Autoon on heti saatavissa rekisterikilvet. Tervetuloa tutustumaan tähän yksilöön!

Varaa henkilökohtainen myyntiesittely! HUOM! Myös vaihto & rahoitus! - Rahoitus jopa ilman käsirahaa JDM Outlet - Powered by Mamasa

www.jdmoutlet.fi/autohaku/ajoneuvon-tiedot/?reg=JDM-493&type=5

14.890 €

☎️ 010 325 3150
📧 myynti@jdmoutlet.fi
... See MoreSee Less

25.3.21 22:15

Subaru Impreza 2.5 WRX STi AWD AT

"Pullukka" Impreza WRX STI tarjoaa tehoa n. 300 hevosvoimaa ja jatkuvan nelivedon turvin menohalut eivät lopu kesken. Impreza on hyvin suosittu harrasteauto Suomen oloihin. Automaattivaihteisena myös hyvin oiva käyttöauto, jolla pysyy liikennevirran mukana. Kunnoltaan tämä yksilö on siisti, niin sisältä kuin päältä. Ulkokuorta maustettu hiilikuitutehosteilla ja pinkeillä Subaru ja STI logoilla. Tässä yksilössä myös hyvät varusteet mm. Keyless Go & Entry, SI-Drive, sähkösäätöiset penkit. Autoon on suoritettu maahantulotarkastus ja -huolto. Rekisteröintikatsastus on suoritettu. Autoon on heti saatavissa rekisterikilvet

. ** KATSO LISÄKUVAT & -TIEDOT - WWW.JDMOUTLET.FI **

Varaa henkilökohtainen myyntiesittely!
HUOM! Myös vaihto & rahoitus!
- Rahoitus jopa ilman käsirahaa
JDM Outlet - Powered by Mamasan

18.790 €

www.jdmoutlet.fi/autohaku/ajoneuvon-tiedot/?reg=JDM-494&type=5
... See MoreSee Less

24.3.21 21:00

... See MoreSee Less

23.3.21 20:10

Lexus IS 350

Tulossa myyntiin

☎️ 010 325 3150
📧 myynti@jdmoutlet.fi
... See MoreSee Less

23.3.21 09:52

Honda Life Dunk, 650cc turbo

Tämä sympaattinen Honda on jo myyty, mutta jos Kei-autot kiinnostaa niin iske viestiä 👇

☎️ 010 325 3150
📧 myynti@jdmoutlet.fi
... See MoreSee Less

22.3.21 21:25

Toyota Crown GRS204

3.5L V6

- Auto ylimaalattu mustaksi japanissa
- Tein alusta, nyt kuljetuskorkeudessa
- Tilaa myös isommille vanteille.
- Siisti sisusta

Tulossa myyntiin.

☎️ 010 325 3150
📧 myynti@jdmoutlet.fi
... See MoreSee Less

21.3.21 13:00