JDM Myyntipalvelu

JDM Outlet myy sinunkin JDM autosi. Käyttämällä JDM Myyntipalvelua auton myynti on helppoa, turvallista ja vaivatonta ja saat monesti jopa paremman hinnan itsellesi kuin auton itse myymällä. Tämä johtuu siitä että pystymme ottamaan kaikki autoon tarjotut vaihtoautot joustavasti sekä tarjoamme auton ostajalle monipuoliset rahoitusvaihtoehdot. JDM Myyntipalvelu on myyjälle ja ostajalle riskitön tapa hankkia JDM auto myös yksityisiltä markkinoilta.

Ainutlaatuinen JDM-osaaminen:

• Meidän tiimimme koostuu JDM-asiantuntijoista, jotka tuntevat japanilaisten tuontiautojen yksityiskohdat. Valitsemalla meidän JDM myyntipalvelumme, varmistat, että autosi saa oikean arvostuksen ja että se myydään JDM-harrastajien keskuudessa parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Laaja potentiaalisten ostajien verkosto:

• Hyödynnämme laajaa ostajaverkostoamme. Tämä tarkoittaa, että autosi saa maksimaalisen näkyvyyden ja että löydämme sille oikean ostajan nopeasti.

Tehokas ja vaivaton myyntiprosessi:

• Me hoidamme koko myyntiprosessin alusta loppuun puolestasi, mukaan lukien auton markkinointi, kiinnostuneiden ostajien seulonta, koeajojen järjestäminen ja kaupan paperityöt. Voit luottaa siihen, että autosi myynti sujuu mutkattomasti ja ilman stressiä.

Korkea myyntihinta:

• Meidän asiantuntemuksemme ja markkinatuntemuksemme ansiosta varmistamme, että autosi myydään korkeimpaan mahdolliseen hintaan. Tiedämme, miten markkinoida autoasi parhaalla tavalla, jotta se herättää ostajien kiinnostuksen ja arvostuksen.

Turvallinen ja luotettava palvelu:

• Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Tarjoamme turvallisen ja luotettavan palvelun, jossa kaikki myyntiin liittyvät toimet tehdään avoimesti ja rehellisesti. Voit luottaa siihen, että autosi myydään turvallisesti ja että saat rahat ajallaan.

Valitsemalla meidän JDM myyntipalvelumme, varmistat, että autosi saa ansaitsemansa huomion ja että sen myynti sujuu mahdollisimman sujuvasti ja tuottavasti. Ota yhteyttä jo tänään ja aloita autosi myyntiprosessi kanssamme!

JDM Myyntipalveluun sisältyy

VaihtoautotarkistusCheck
Auton studiotasoiset valokuvatCheck
Myynti-ilmoituksen laatiminenCheck
Yhteydenottoihin vastaaminenCheck
MyyntiprosessiCheck
VaihtoautotCheck
RahoitusCheck

  VÄLITYSMYYNTIIN TARJOAMASI AUTON TIEDOT


  AutomaattiManuaali  TäydellinenOsittainenEi ole

  OnEi ole

  OnEi ole
  OnEiEi tiedossa

  YHTEYSTIEDOT

  Logo

  Facebook   Instagram

  Toimipiste Vantaa

  Ensimmäinen savu 2
  01510 Vantaa
  Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

  Toimipiste Kaarina

  Jättänväljäntie 7 A
  21500 Piikkiö
  Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

  Asiakaspalvelu

  Vantaa
  010 325 3150
  Kaarina
  010 325 3153

  myynti@jdmoutlet.fi

  JDM-Outlet - THE-Enterprise © 2024