Usein kysytyt kysymykset

Tälle sivulle olemme koonneet yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia.
Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä »

Käytetyn auton tuonti – autot ja varusteet

Ajamiseen tottuu hyvinkin nopeasti, yleensä muutamissa minuuteissa. Käytännössä kuljettaja ajaa vain puoli metriä sivummalta. Liikenne pysyy kuitenkin Suomessa oikeanpuoleisena eli väistämisvelvollisuudet, ryhmittäytymiset yms. pysyvät samoina. Ratti siirtyy oikealla puolelle, samoin vilkkuviiksi.

Ohittamisessa ja näkyvyydessä ei ole mitään ongelmaa, mikäli pitää normaaleista turvaväleistä kiinni. Drive in -palvelut toimivat normaalisti, sillä henkilöautosta ylettyy kassaluukulle myös oikealta puolelta. Myös parkkihallit toimivat normaalisti, sillä suurimmassa osassa parkkihalleista on nykyään kameratunnistin, joten parkkilippua ei tarvitse kurotella automaattiin.

Tutustu Pinkku Pinskun kokemukseen

Pääsääntöisesti Japanin autoissa on hyvät eurooppalaistasoiset ja -tyyliset varusteet. Ilmastointilaitteet löytyvät kaikista, myös hyvin iäkkäistä autoista. Varustetaso on usein jopa kattavampi kuin vastaavassa euromallissa.

Japanissa keskimääräinen auton käyttöikä on lyhyt, vaikka autoissa ei olisi teknisesti mitään vikaa. Malli on vain vanhentunut. Verotus ja muut käyttökustannukset nousevat noin 3 vuoden ikäisessä autossa, mikä ohjaa uuden auton hankintaan.

Ostamme Japanista hyväkuntoisia, tarkastettuja autoja. Japanissa ei vastaavanlaista ’huoltokirja’-kulttuuria ole kuin Euroopassa, mutta poikkeuksetta hyväkuntoiset autot ovat hyvin pidettyjä ja huollettuja. Lisäksi maahantuomamme autot käyvät seikkaperäisen maahantulotarkastuksen sekä tarvittavat huoltotoimenpiteet rekisteröintikatsastusta varten.

Myymme kaikki maahantuomamme autot huollettuina, katsastettuina ja täysin rekisteröityinä Suomen tieliikenteeseen. Auton saa heti kaupanteon jälkeen liikenteeseen. Myytyihin autoihin saamme rekisterikilvet viimeistään seuraavana arkipäivänä, usein jopa samana päivänä. Kauppahinta sisältää kaikki rekisteröintikulut yms.

Määräaikaiskatsastukset toimivat aivan normaalisti. Katsastuksen OBD-mittausta ei tarvitse suorittaa, sillä autot eivät ole EU-tyyppihyväksyttyjä. Autojen rekisteröintitiedoissa on tästä maininta. Japanin OBD-järjestelmään pääsee käsiksi tarvittaessa useilla harrastajatason laitteilla.

Maahantuomamme autot ovat lähtökohtaisesti hyvän kunnon perusteella valittuja ja ruosteettomuus on yksi tärkeimmistä valintakriteereistä. Autot käyvät vielä Japanin päässä erillisen tarkastuksen läpi, ennen kuin ne laivataan Suomeen.

Mittarilukemaan voi luottaa. Mikäli mittaristoon on jouduttu tekemään muutoksia, on lain mukaan siitä aina dokumentoitava. Mittarilukeman muuttaminen on Japanissa rangaistavaa.

Yleisesti autojen mukana tulee 1-2 avainta. Yhteistyökumppanimme kautta lisäavaimet järjestyy myös JDM-autoihin.

Lisäpalvelut

JDM-autot jakavat samoja osia eurooppalaiset mallien kanssa. Varaosien saatavuus vaihtelee normaalisti automallin mukaan. Useimmat osat löytyvät yleisistä varaosaliikkeistä tai merkkiliikkeen varaosamyynnistä. Myös netin kautta on helppo tilata osia.

Hinta ja rahoitus

Japanin tuontiautot ovat verrattain edullisia hankintahinnaltaan joten kalliit kilometrit on jo ajettu. Lisäksi vastaavan auton hankintahinta Japanista ei rahtimaksujen ja tulli- sekä verokohtelun vuoksi koskaan lähene nollaa joten käytetyllä hyväkuntoisella autolla on aina tietty arvo.

Kokemus on osoittanut että jälleenmyyntiarvo on Japanin tuontiautoilla yhtä hyvä tai jopa parempi kuin muilla verrokeilla, ei missään tapauksessa huonompi. Edullisesta hankintahinnasta johtuen arvonalenema vuosittain on euromääräisesti alhainen.

Kyllä, tarjoamme rahoitusta useilta yhteistyökumppaneiltamme. Kysy myös mahdollisuutta autorahoitukseen vaikka sinulla olisi luottohäiriömerkintä.

Lue lisää rahoituksesta

Vaihtoautot

Kyllä, vaihdossa huomioimme kaikki autot. Omaan riviin sopimattomalle vaihtoautolle etsimme parhaan hinnan laajasta yhteistyöverkostostamme.

Kyllä. Myymämme autot kelpaavat meille hyvin pidettyinä aina vaihdossa ja useimmiten jos tarve vaihtuu, voimme ostaa auton sinulta suoraankin.

Tilaaminen ja toimitus

Olemme pitkään markkinoilla ollut luotettava osakeyhtiö. Myymme tarkastettuja, huollettuja, katsastettuja ja rekisteröityjä autoja Suomen liikenteeseen varusteltuina. Tarjoamme autoihin rahoitukset ja otamme vaihdossa autoja. Meiltä saat kokonaispalvelun eikä sinun tarvitse itse huolehtia mistään tuontiautoihin yleensä liittyvistä kommervenkeistä. Automme ovat pitkän kokemuksemme avulla valittuja hyväkuntoisia yksilöitä jotka ovat turvallisia ostaa, käyttää ja omistaa.

Autojamme pääsee katsomaan ja koeajamaan myymälässämme Vantaan Petikossa, osoitteessa Petikontie 12, 01720 Vantaa, arkisin ja lauantaisin. Koeajosta asiakkaan luona voimme myös sopia erikseen.

Ei, kaikki sivujemme autot on listattu valmiiksi verotettuina, rekisteröityinä ja sisältäen kaikki kulut. Verotuskäytännöstä johtuen autoissa on myyntihetkellä kiinni väliaikaiset ns. tarrakilvet ja auto rekisteröidään tieliikenteeseen vasta myynnin hetkellä jolloin se saa viralliset ns. peltikilvet. Auton saat kuitenkin heti mukaan ja korostamme vielä että mitään lisäkuluja tai velvollisuuksia ei ostajalle synny. Jatkossa katsastat autosi normaalisti kuten minkä tahansa auton.

Kyllä, tuomme autoja Suomeen myös tilauksesta. Tarjoamme yksilöllisen tuontiauton hankkimiseen erilaisia palvelupaketteja pelkästä tax free toimituksesta, jossa asiakas hakee auton satamasta ja hoitaa kaiken tuontiautoon liittyvän itse, avaimet käteen -palveluun asti jossa asiakas noutaa auton toimipisteeltämme täysin valmiina ja rekisteröitynä tieliikenteeseen.

Kyllä saa, toimitamme autoja koko Suomeen yhteistyökumppaneidemme avulla. Olemme toimittaneet useita autoja Lappiin saakka.

Logo

Facebook   Instagram

Toimipiste Vantaa

Ensimmäinen savu 2
01510 Vantaa
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Toimipiste Kaarina

Jättänväljäntie 7 A
21500 Piikkiö
Avoinna: Avoinna sopimuksen mukaan, ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

Vantaa
010 325 3150
Kaarina
010 325 3153

myynti@jdmoutlet.fi

JDM-Outlet - THE-Enterprise © 2024