Huippuvarustelu Huippuvarustelu
Alhaiset kilometrit Alhaiset kilometrit
Laatutakuu Laatutakuu
Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Tila-auto Japanista

Kaipaatko enemmän vaihtoehtoja Suomessa tarjolla olevaan tila-autotarjontaan? JDM Outlet tarjoaa tähän oivan ratkaisun monipuolisella tila-autovalikoimallaan. Meiltä löydät joko suoraan liikkeestämme mieleisen kulkupelin tai hankkimalla sellaisen toimeksiannolla kauttamme suoraan Japanista. Autoliikkeemme palvelee Vantaalta käsin kaikkia autoilijoita koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tila-autoistamme

Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Tila auto lapsiperheelle Japanista – miksi ihmeessä?

Euroopassa tila-autojen valikoima on suppeahko ja esimerkiksi suomalaisten suosikkimerkkien Toyotan ja Nissanin kohdalla valikoima täällä on miltei olematonta. Toisin ovat sen sijaan asiat Japanissa, missä tila-automarkkinat ovat valtavat ja tarjonta on myös sen mukaista. Runsaiden eri automallimäärien lisäksi löytyy sikäläisiltä markkinoilta paljon erikokoisia autoja monen eri tarpeen mukaan. JDM Outletissa on tarjolla tila-autoista kymmeniä erilaisia vaihtoehtoja. Olemme keskittyneet tila-autojen kohdalla pelkästään japanilaisiin automerkkeihin, joista valtamerkit ovat hyvin edustettuina.

Tila-automerkkejämme ovat mm

  • Toyota
  • Nissan
  • Subaru
  • Honda

Käytännöllisyys ja mukavuus korostuvat

JDM Outletin maahantuomissa tila-autoissa korostuu niiden käytännöllisyys. Kaikki tila autot vaihtoautot esimerkiksi 10 000 – 20 000 euron hintaluokassa ovat jo valmiiksi kattavasti perusvarusteltuja, mutta niitä voidaan myös lisävarustella aina asiakkaan omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tila-autoissamme ovat sisätilat isossa roolissa. Se näkyy japanilaisen suunnittelun tuomalla monipuolisuudella ja erittäin hyvänä muunneltavuutena. Siksi tila-automme ovatkin muun muassa lapsiperheiden, koiran omistajien ja erilaisten harrastajien valinta näppäräksi kulkupeliksi. Valikoimastamme löytyy myös paljon 4-vetoisia tila-autoja.

Miksi tila-auto kannattaa hommata JDM Outletista?

Tarjolla on huomattavasti enemmän erilaisia tila-autoja verrattuna Euroopan markkinoihin. Esimerkiksi monipuolisia vaihtoehtoja tila-autoksi lapsiperheelle.

Valikoima liikkeessämme on kattava ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Japanin markkinoille suunnitellut tila-autot ovat tilaihmeitä, joissa on myös erittäin hyvä muunneltavuus sisätiloissa. Siksi ne ovatkin oiva valinta lapsiperheille, erilaisille aktiiviharrastajille ja koiran omistajille.

Suomen kokenein ja ammattitaitoisin toimija japanilaisten vaihtoautojen osalta. Olemme myös eurooppalaisten toimijoiden terävimmässä kärjessä.

Oman autovalikoimamme lisäksi voit tehdä toimeksiannon ja tilata juuri sellaisen auton, kun haluat.

Luotettavaa ja ammattitaitoista ”avaimet käteen”-palvelua.

Palvelemme kaikissa tila-autoasioissa

JDM Outlet on japanilaisten tila-autojen kokenut ja ammattitaitoinen autoliike. Palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella. Joten kun tarvitset perheellesi tai harrastuksiisi sopivaa menopeliä, käänny meidän puoleemme – autamme löytämään juuri sinulle sopivan tila-auton.

Kysy lisää japanilaisista tila-autoista

Logo

Facebook   Instagram

Toimipiste Vantaa

Ensimmäinen savu 2
01510 Vantaa
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Toimipiste Kaarina

Jättänväljäntie 7 A
21500 Piikkiö
Avoinna: Avoinna sopimuksen mukaan, ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

Vantaa
010 325 3150
Kaarina
010 325 3153

myynti@jdmoutlet.fi

JDM-Outlet - THE-Enterprise © 2024