JDM Tuontipalvelu

Etkö löytänyt mieluisaa JDM autoa meidän omasta varastosta. Voimme tuoda auton sinulle Japanista myös tilauksesta. Tuomme autoja sekä tax free -palvelulla jolloin asiakas hoitaa itse auton muutostyöt ja rekisteröinnin tai avaimet käteen -palvelulla jolloin me hoidamme kaiken auton rekisteröintiin asti.

Räätälöity JDM-tuontipalvelu:

• Tarjoamme räätälöidyn JDM-tuontipalvelun, jossa asiakas voi valita juuri haluamansa auton suoraan Japanista. Etsimme asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivan ajoneuvon ja varmistamme, että se täyttää kaikki vaatimukset ja odotukset.

Laaja valikoima huippulaatuisia JDM-autoja:

• Meillä on pääsy laajaan valikoimaan laadukkaita JDM-autoja Japanin markkinoilla. Olipa kyseessä tavallinen perheauto, harvinainen klassikko tai moderni sporttiauto, löydämme sinulle unelmiesi ajoneuvon.

Ammattilaisten hoitama tuontiprosessi:

• Hoidamme koko tuontiprosessin alusta loppuun puolestasi, mukaan lukien auton valinnan, ostamisen, kuljetuksen, tullauksen ja rekisteröinnin. Voit luottaa siihen, että autosi saapuu Suomeen turvallisesti ja ilman ylimääräisiä huolia.

Kilpailukykyiset hinnat ja läpinäkyvät kustannukset:

• Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja täysin läpinäkyvän hinnoittelun. Et kohtaa piilokuluja tai yllätyksiä. Annamme sinulle tarkan kustannusarvion etukäteen, jotta tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Asiantunteva ja henkilökohtainen palvelu:

• Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Tiimimme tarjoaa henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua, jonka avulla löydämme sinulle täydellisen JDM-auton. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi ja pidämme sinut ajan tasalla koko tuontiprosessin ajan.

Nopea ja luotettava toimitus:

• Hyödynnämme luotettavia kuljetus- ja logistiikkakumppaneita varmistaaksemme, että autosi saapuu perille nopeasti ja turvallisesti. Voit olla varma, että autosi on hyvissä käsissä koko matkan ajan.

Kattava huolto- ja tukipalvelu:

• Tarjoamme kattavat huolto- ja tukipalvelut tuomillemme JDM-autoille. Autamme sinua auton ylläpidossa ja mahdollisissa korjauksissa, jotta voit nauttia ajoneuvostasi pitkään ja ongelmattomasti.

Valitsemalla JDM tuontipalvelumme, saat juuri haluamasi auton suoraan Japanista ilman stressiä ja ylimääräistä vaivaa. Ota yhteyttä jo tänään ja aloita matkasi kohti unelmiesi JDM-autoa kanssamme!

JDM Tuontipalveluun sisältyy

Etsittävän auton kartoitus ja hinnoitteluCheck
Auton etsiminen Japanin huutokaupoistaCheck
HuutokauppaprosessiCheck
Auton tuontiprosessiCheck
Tarkistus, huolto, katsastus ja rekisteröintiCheck (valinnainen)
LisävarusteluCheck (valinnainen)

  ETSIMÄSI AUTON TIEDOT

  AutomaattiManuaali


  YHTEYSTIEDOT

  Logo

  Facebook   Instagram

  Toimipiste Vantaa

  Ensimmäinen savu 2
  01510 Vantaa
  Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

  Toimipiste Kaarina

  Jättänväljäntie 7 A
  21500 Piikkiö
  Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

  Asiakaspalvelu

  Vantaa
  010 325 3150
  Kaarina
  010 325 3153

  myynti@jdmoutlet.fi

  JDM-Outlet - THE-Enterprise © 2024