Huippuvarustelu Huippuvarustelu
Alhaiset kilometrit Alhaiset kilometrit
Laatutakuu Laatutakuu
Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Vaihtoautot Japanista

Haluatko jotain hieman erikoisempaa tai parempaa kulkupeliä kuin normaali eurooppalainen käyttö- tai harrasteauto? JDM Outlet tarjoaa sinulle ratkaisun monipuolisen ja kattavan Japani-autovalikoiman muodossa.

JDM Outlet maahantuo Japanista Suomeen pääasiassa henkilöautoja: sedan-, farmari- ja tila-autoja. Autot sopivat kaikille niin sanotuille arkiautoilijoille eli valtaosa ajoneuvoistamme on käyttöautoja.

Tuomme autoja Suomeen myös toimeksiantoina. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla, josta käsin palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella. Lue lisää

Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Japanilaiset vaihtoautot – miten ne eroavat eurooppalaisista versioista?

Japanista tuodut autot ovat hieman erilaisia kuin niin sanotut normaalit ikäisensä ja samoissa hintaluokissa Euroopassa myytävät autot. Ne voivat olla täysin malliltaan poikkeavia eli ne ovat pelkästään Japanin markkinoille tehtyjä automalleja. Tällöin ne poikkeavat hyvin paljon ulkonäöllisesti vastaavista Euroopan versioista. Tekniikka voi olla silti pitkälti samaa kuin ”Euroopan serkussa”. Hyvinä esimerkkeinä käyvät pienet Nissan Cube tai Toyota BB, vastaavat autot Euroopassa ovat Nissan Micra tai Toyota Yaris, tekniikka näissä on pitkälti samaa.

Monesti kantikkaiden ulkomuotojen takana on suunnittelussa huomioon otettu käytännöllisyys. Tällöin kantikkuuden sisään on upotettu käytännölliset, tilavat ja muunneltavat sisätilat. Voidaan puhua kompakteista autoista, joihin on pieneen tilaan mahdutettu paljon tilaa.

Japanista tuodut autot ovat yleensä parempia tekniikaltaan verrattuna ”euroserkkuihin”. Esimerkiksi turbo-moottori ja nelivetoisuus ovat yleisiä näissä autoissa. Saat siis yleensä samalla rahalla parempaa tekniikkaa ostaessasi JDM-vaihtoauton euroversion sijaan. Lisäksi autot ovat ikäisekseen vähän ajettuja sekä ruosteettomia.

Ota huomioon nämä asiat

  • Ohjaus on ajoneuvoissa oikealla puolella.
  • Japanissa autot on varusteltu navigointilaitteilla, mutta ne eivät suoraan toimi täällä, sillä ne on tarkoitettu Japanin alueelle.
  • Radiotaajuudet supistuvat 90 MHz:iin. Niitä voidaan päivittää euroversioon, tai Bluetoothin ja aux-liitännän kautta saadaan soittimia liitettyä autoon.

Miksi auto JDM Outletista?

  • Olemme kokenein ja Suomen suurin Japani-autoihin erikoistunut toimija.
  • Meillä on laaja tietotaito Japanista tuotuihin autoihin.
  • Meillä kaikki autot käyvät maahantulo- ja kuntotarkastukset yms. prosessit kuten katsastuksen.
  • Autot huolletaan ja tarkastetaan, jotta ne ovat meiltä lähtiessä hyvässä kunnossa.
  • Olemme autokauppa, jota koskee normaalit kuluttajansuoja-asiat.

Käytetyt autot myös toimeksiantoina

Teemme myös asiakastilauksia toimeksiannosta. Tuolloin ensimmäisenä kartoitetaan asiakkaan kanssa haluttu auto, miten sitä on tarjolla ja hintataso. Tällä varmistetaan, onko asiakkaan budjetti realistisella tasolla sekä miten käytetyn auton tuonti, hankkiminen ja tilaaminen onnistuvat.

Meillä on ”avaimet käteen”-toimintamalli.  Auto tilataan Japanista ja kun auto saapuu meille noin 3 kuukauden kuluttua ostosta, auto tarkastetaan ja huolletaan sekä varustellaan siten kuin miten asiakkaan kanssa on sovittu. Autoissa on aina autoliikkeen normaalit virhevastuut.

Teemme myös välitystoimeksiantoja, jolloin keskitymme ainoastaan auton hankintaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Logo

Facebook   Instagram

Toimipiste Vantaa

Ensimmäinen savu 2
01510 Vantaa
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Toimipiste Kaarina

Jättänväljäntie 7 A
21500 Piikkiö
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Asiakaspalvelu

Vantaa
010 325 3150
Kaarina
010 325 3153

myynti@jdmoutlet.fi

JDM-Outlet - THE-Enterprise © 2024