Yritys

JDM Outlet on Japanin tuontiautojen erikoisliike ja osa THE-Enterprise Oy:tä. Yritys on perustettu 2008 ja autojen tuonti ja myynti JDM Outlet brändin alla alkoi 2016. Kokemusta autojen tuonnista Japanista on yrityksen alusta saakka ja JDM Outletiin valittu konsepti on pitkän kehitystyön tulos. Olemme vakuuttuneita siitä että tämä on paras tapa palvella japanilaisista autoista haaveilevia asiakkaita. Tasainen kasvu kertoo tyytyväisestä asiakaskunnasta ja siitä että tuotteillemme on enemmän ja enemmän kysyntää. Mikä parasta, kasvava myynti auttaa meitä luomaan työpaikkoja ja yhdellä vakituisella työntekijällä aloitetussa yrityksessä työskentelee tätä nykyä jo 6-7 henkeä täysipäiväisesti.

Yrityksemme toisena haarana on BC Racing alustasarjojen maahantuonti ja myynti. Niihin voit tutustua osoitteessa www.bcracing.fi

TOIMINTAMALLIMME

JDM Outletin toiminnan kivijalka on tuoda autoja omaan varastoon Japanista ja myydä ne tarkastettuina, huollettuina ja rekisteröityinä asiakkaille normaalin autoliikkeen tapaan. Tuomme autoja Japanista myös tilauksesta.

Toimintamallimme on asiakaslähtöinen. Pyrimme tekemään tuontiauton ostamisesta asiakkaalle mahdollisimman helppoa. Autot ovat tutkittavissa ja koeajettavissa toimipisteellämme ja ne myydään valmiiksi rekisteröityinä ja verotettuina. Otamme vaihdossa nykyisen autosi ja tarjoamme rahoitusta.

Meille on helppo tulla, palvelemme ammattitaidolla niin harrastajia kuin aivan tavallisia autoilijoita myymälässämme Vantaan Virkamiehessä sekä puhelimella ja netin kautta ympäri maata. Olemme myyneet paljon autoja jopa Lappiin asti ja koko kaupankäynti onnistuu tarvittaessa etänä.

” Oltuani pitkään autoalalla erilaisissa automyynnin tehtävissä, löysin JDM-autoista lopulta mielenkiinnon eikä sen jälkeen ole ollut töissä tylsää. Tätä JDM autojen ilosanomaa haluan jakaa yrityksen kautta myös muille. ” – Jalle Lindholm, Toimitusjohtaja

Jalle Lindholm

Logo

Facebook   Instagram

Toimipiste Vantaa

Ensimmäinen savu 2
01510 Vantaa
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Toimipiste Kaarina

Jättänväljäntie 7 A
21500 Piikkiö
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Asiakaspalvelu

Vantaa
010 325 3150
Kaarina
010 325 3153

myynti@jdmoutlet.fi

JDM-Outlet - THE-Enterprise © 2024