Huippuvarustelu Huippuvarustelu
Alhaiset kilometrit Alhaiset kilometrit
Laatutakuu Laatutakuu
Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Katumaasturi

Haluatko laadukkaan ja hieman muista erottuvan katumaasturin? JDM Outletin kattavasta käytettyjen katumaastureiden valikoimasta löydät varmasti mieleisen menopelin erilaisiin ajo-olosuhteisiin. Palvelemme kaikkia arkiautoilijoita sekä myös autoharrastajia Vantaalta käsin koko Suomen alueella. Vantaan liikkeestä löydät kattavan valikoiman Japanista maahantuotuja katumaastureita.

Kysy lisää katumaasturitarjonnasta

Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

SUV eli katumaasturi mahdollistaa monipuolisemman ajamisen

Katumaasturi eli SUV, tulee englannin kielestä sport utility vehicle, on periaatteessa farmariauto, joka on hieman korotettu. Katumaasturissa on normaaliautoa korkeampi maavara, mikä mahdollistaa autolla ajamisen monenlaisissa sekä haastavammissa maasto-olosuhteissa. Auto on kuitenkin tarkoitettu pääasiassa vilkasliikenteisille teille sekä kaupunkeihin.

Katumaasturin ominaisuudet takaavat asfalttiteiden ulkopuolisen ajon lisäksi myös paremman ajomukavuuden esimerkiksi talviolosuhteissa. Autoon on myös mukavampi mennä, sillä normaalin laskeutumisen sijaan katumaasturiin voi vain istuutua. Lisäksi korkeampi auto takaa paremman näkyvyyden liikenteessä. Näiden syiden vuoksi ei ole ihme, että katumaastureista on tullut viime vuosina erittäin kysyttyjä ajoneuvoja kaikenikäisten autoilijoiden joukossa.

katumaasturi

Katumaasturit kannattaa hankkia asiantuntijaliikkeestä

Olemme Suomen kokenein ja asiantuntevin autoliike Japanista tuotujen autojen saralla. Kuulumme jopa koko Euroopan alueella toimivien Japani-autojen toimijoiden kärkijoukkoon. Kaikki maahantuomamme autot läpikäyvät tarkastuksen ja huollon. SUV vaihtoautot myös katsastetaan ennen asiakkaalle luovuttamista. ”Avaimet käteen”-periaatteemme ansiosta auton hankinta on vaivatonta asiakkaalle. Kaikissa autoissamme on kuluttajansuojalain mukaiset virhevastuut.

Käytetyt katumaasturit myös tilattuna

Vantaan liikkeen valikoimissamme on kattava valikoima erilaisia Japanista maahantuotuja katumaastureita. Voit myös katumaastureiden eli SUV vaihtoautojen kohdalla tehdä meille asiakastilauksen toimeksiantona, jolloin tilaamme juuri sinulle mieleisen auton Japanista.

Toimeksiannon jälkeen tehdään ensin kartoitus asiakkaan kanssa halutusta autosta. Ja selvitetään sen saatavuus sekä hinta-taso. Näin varmistetaan se, että asiakkaan budjetti on realistisella tasolla ja miten auton hankkiminen sekä tilaaminen onnistuvat.

Käytämme ”avaimet käteen”-toimintamallilla, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia mistään auton hankintaan ja sen käyttöönottoon liittyvästä. Tilaamme auton Japanista ja kun se saapuu meille noin 3 kuukauden kuluttua ostosta, auto tarkastetaan ja huolletaan läpikotaisin. Lisäksi jos asiakkaan kanssa on sovittu lisävarustelusta, se tehdään tässä vaiheessa. Kaikissa autoissamme on aina autoliikkeen normaalit virhevastuut.

Jos haluat tuoda auton pelkästään Suomeen, ilman normaalia toimintamalliamme, teemme myös välitystoimeksiantoja.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Kun katumaasturin hankinta on ajankohtaista tai harkitset sitä, ota yhteyttä JDM Outletin ammattilaisiin, niin autamme sinua uuden menopelin hankinnassa. Palvelemme kaikkia autoilijoita koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää katumaastureista

Logo

Facebook   Instagram

Toimipiste Vantaa

Ensimmäinen savu 2
01510 Vantaa
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Toimipiste Kaarina

Jättänväljäntie 7 A
21500 Piikkiö
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Asiakaspalvelu

Vantaa
010 325 3150
Kaarina
010 325 3153

myynti@jdmoutlet.fi

JDM-Outlet - THE-Enterprise © 2024