Huippuvarustelu Huippuvarustelu
Alhaiset kilometrit Alhaiset kilometrit
Laatutakuu Laatutakuu
Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Hinta

Honda

JDM Outletilla on kattava ja monipuolinen valikoima Honda-vaihtoautoja. Erityistä on, että ne tuodaan maahamme suoraan Japanista. Varastostamme löydät niin tila-autoja, katumaastureita kuin tehokkaita Type R-mallin menopelejä. Jos varastovalikoimassamme ei ole sinulle sopivaa autoa, voit tilata meiltä juuri sellaisen Hondan kuin haluat. ”Avaimet käteen”-periaatteella toimiva tilaustoimitus on helppoa ja vaivatonta katsastusta myöten, joten sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin auton hakemisesta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Hondan vaihtoautovalikoimasta

Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Hinta

Perinteikäs japanilainen automerkki

Honda on yksi maailman suurimpia autojen valmistajia. Se on tunnettu myös moottoripyöristään ja ennen kaikkea laadukkaista moottoreistaan. Honda on perustettu vuonna 1948. Yrityksen toimintaideana on ollut kautta sen historian kehittää ja valmistaa hinta-laatusuhteeltaan hyviä ja innovatiivisia ajoneuvoja moniin erilaisiin tarpeisiin.

Luotettava ja kestävä moottori

Hondan nimi on vuosikymmenien saatossa muodostunut takeeksi luotettavasta ja kestävästä autotekniikasta. Etenkin Hondan moottorit ovat yhtiön kruununjalokivi. Sen moottoreita käytetään laajasti myös esimerkiksi erilaisten työkoneiden ja laitteiden voimanlähteenä. Erinomaisen tekniikkansa lisäksi automerkki on tunnettu myös ympäristöystävällisyydestään.

Paremman tekniikan ja varustelun Hondat meiltä

Hondan tunnetuimpia yksittäisiä malleja ovat  Honda Accord ja Honda Civic.

JDM Outletin valikoimasta löytyy niin tila-autoja, SUV eli katumaastureita, kuin ärhäkämpiä Type R -autoja.

Meiltä hankitun Hondan etuna on sen poikkeuksellinen tekniikka ja varustelutaso verrattuna Euroopassa myytäviin vastaaviin automalleihin. Tehokkaampien moottorien lisäksi nelivetoisuus on usein esimerkiksi tila-autojen ominaisuutena.

Hondat myös toimeksiantoina

Yritämme pitää aina mahdollisimman hyvää vaihtoautovalikoimaa liikkeessämme. Jos et kuitenkaan löydä suoraan valikoimastamme itsellesi sopivaa ajokkia, voit tehdä meille toimeksiannon juuri sinulle soveltuvan Hondan hankintaa varten. Me etsimme Japanista haluamasi Honda-vaihtoauton ja tuomme sen Suomeen. Toimimme toimeksiannoissa ”avaimet käteen”-periaatteella, eli me hoidamme kaiken tilaajan puolesta. Teemme kaikki autoon liittyvät paperityöt, kuntotarkastamme ja katsastamme kulkuneuvon puolestasi. Lisäksi jos asiakkaan kanssa on sovittu lisävarustelusta, teemme myös luonnollisesti sen sovitusti.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous Hondasta

Logo

Facebook   Instagram

Toimipiste

Petikontie 12
01720 Vantaa

Aukioloajat

Arkisin klo 9-18
Lauantaisin 11-15

JDM-Outlet - THE-Enterprise © 2022