Huippuvarustelu Huippuvarustelu
Alhaiset kilometrit Alhaiset kilometrit
Laatutakuu Laatutakuu
Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Lexus

Tehokkaammat Lexus vaihtoautot Japanista

JDM Outletillä tarjoamme kattavan ja laadukkaan valikoiman Japanin kotimarkkinoilta maahantuotuja Lexus vaihtoautoja. Kaikki tuomamme Lexus vaihtoautot on erittäin hyväkuntoisia, ruosteettomia ja vähän ajettuja yksilöitä. Meiltä saat Euroopan automarkkinoilta tutut menopelit tehokkaamilla moottoreilla varustettuina. Kaikki Lexuksemme ovat läpikäyneet huoltotarkastuksen ja ne on katsastettuja.

Kiinnostaako Lexus vaihtoautot?

Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Toyotan oma premium-brändi

Lexus on autojätti Toyotan premium-luokan autobrändi. Se luotiin alun perin Toyotalle, jotta automerkki pääsi kilpailemaan Japanin kotimarkkinoiden ulkopuolelle etenkin Pohjois-Amerikkaan, kalliimpien autojen kuten Mercedes-Benzin ja BMW:n kanssa. Ensimmäiset Lexukset nähtiin meillä Suomessa jo 1980-90 -lukujen taitteen aikoihin.

JDM Outletista saatavia Lexus-malleja ovat muun muassa IS, GS ja LS. Toyotan tavoin myös Lexus on erikoistunut hybridiautoihin ja hybridien saatavuus myös vaihtoautojen osalta paranee jatkuvasti. Esimerkki hybridivalikoimasta on iso LS, jossa on 5 litran bensakone hybrdisähkömoottorin yhteydessä. Hybriditekniikan rinnalla on laajasti tarjolla tehokkaita bensiinikoneita.

Meidän kauttamme saatavana oleva Lexus vaihtoautot mallisto noudattaa pitkälti samaa tarjontaa kuin Euroopan automarkkinoilla on saatavilla.  Erottuvuus JDM Outletin hyväksi syntyy laajemman moottorivalikoiman myötä. Meiltä saat Lexuksesi euroversiota tehokkaammalla moottorilla varustettuna.

JDM-kriteerit takaavat laadukkaan yksilön

Lexuksien kuten kaikkien muidenkin Japanista maahantuomiemme autojen kohdalla voit olla aina luottavainen. Jokainen myymämme Lexus vaihtoauto on hyväkuntoinen, ruosteeton yksilö, jolla on alhaiset ajomäärät. Nämä seikat yhdistettyinä monipuolisempaan tarjolla olevaan moottorivalikoimaan ja laadukkaaseen varustelutasoon tekevät JDM Outletin vaihtoautotarjonnasta herkullisen.

Menopeli joko suoraan varastosta tai täsmähankittuna Japanista

Pidämme jatkuvasti kattavaa valikoimaa erilaisista Lexus vaihtoautoista. Mikäli et löydä liikkeessämme olevista yksilöistä sopivaa, voit tilata mieleisen menopelin kauttamme näppärästi toimeksiantona. Tällöin etsimme tarpeeseen vastaavan auton Japanista ja maahantuomme sen sinulle Suomeen. Toimitamme auton ”avaimet käteen”-periaatteella, joka tarkoittaa sitä, että hoidamme kaiken tarpeellisen ja olennaisen aina paperitöistä, kuntotarkastuksen kautta katsastukseen. Saat ilmoituksen, kun Lexuksesi on valmis noudettavaksi. Se jos mikä on helppoa ja vaivatonta autokauppaa!

Pyydä tarjous Lexus vaihtoautosta

Logo

Facebook   Instagram

Toimipiste Vantaa

Ensimmäinen savu 2
01510 Vantaa
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Toimipiste Kaarina

Jättänväljäntie 7 A
21500 Piikkiö
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Asiakaspalvelu

Vantaa
010 325 3150
Kaarina
010 325 3153

myynti@jdmoutlet.fi

JDM-Outlet - THE-Enterprise © 2024