Huippuvarustelu Huippuvarustelu
Alhaiset kilometrit Alhaiset kilometrit
Laatutakuu Laatutakuu
Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Hinta

Lexus

Tehokkaammat Lexus vaihtoautot Japanista

Me JDM Outletillä tarjoamme kattavan ja laadukkaan valikoiman Japanin kotimarkkinoilta maahantuotuja Lexus vaihtoautoja. Kaikki Lexus-automme on erittäin hyväkuntoisia, ruosteettomia ja vähän ajettuja yksilöitä. Meiltä saat Euroopan automarkkinoilta tutut menopelit tehokkaamilla moottoreilla varustettuina. Kaikki Lexuksemme ovat läpikäyneet huoltotarkastuksen ja ne on katsastettuja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Lexus-vaihtoautoistamme

Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Hinta

Toyotan oma premium-brändi

Lexus on autojätti Toyotan premium-luokan autobrändi. Se luotiin alun perin Toyotalle, jotta automerkki pääsi kilpailemaan Japanin kotimarkkinoiden ulkopuolelle, etenkin Pohjois-Amerikkaan, kalliimpien autojen kuten Mercedes-Benzin ja BMW:n kanssa. Ensimmäiset Lexukset nähtiin meillä Suomessa jo 1980-1990-lukujen taitteen aikoihin.

JDM Outletista saatavia Lexus-malleja ovat muun muassa IS, GS ja LS. Toyotan tavoin myös Lexus on erikoistunut hybridiautoihin ja hybridien saatavuus myös vaihtoautojen osalta paranee jatkuvasti. Hybridi-valikoimasta esimerkkinä on muun muassa iso LS, jossa on 5 litran bensakone hybrdisähkömoottorin yhteydessä. Hybriditekniikan rinnalla on luonnollisesti laajasti tarjolla tehokkaita bensiinikoneita.

Meidän kauttamme saatavana oleva Lexus-mallisto noudattaa pitkälti samaa tarjontaa kuin Euroopan automarkkinoilla on saatavilla.  Erottuvuus JDM Outletin hyväksi syntyy laajemman moottorivalikoiman myötä. Meiltä saat Lexuksesi euroversiota tehokkaammalla moottorilla varustettuna.

JDM-kriteerit takaavat laadukkaan yksilön

Lexuksien kuten kaikkien muidenkin Japanista maahantuomiemme autojen kohdalla voit olla aina luottavainen. Jokainen myymämme auto on hyväkuntoinen, ruosteeton yksilö, jolla on alhaiset ajomäärät. Nämä seikat yhdistettyinä monipuolisempaan tarjolla olevaan moottorivalikoimaan ja laadukkaaseen varustelutasoon tekevät JDM Outletin vaihtoautotarjonnasta herkullisen.

Menopeli joko suoraan varastosta tai täsmähankittuna Japanista

Pidämme jatkuvasti kattavaa valikoimaa myös erilaisista Lexus-autoista. Mikäli et löydä liikkeessämme olevista yksilöistä sopivaa, voit tilata mieleisen menopelin kauttamme näppärästi toimeksiantona. Tällöin etsimme tarpeeseen vastaavan auton Japanista ja maahantuomme sen sinulle Suomeen. Toimitamme auton ”avaimet käteen”-periaatteella, joka tarkoittaa sitä, että hoidamme kaiken tarpeellisen ja olennaisen aina paperitöistä, kuntotarkastuksen kautta katsastukseen. Saat ilmoituksen, kun Lexuksesi on valmis noudettavaksi. Se jos mikä on helppoa ja vaivatonta autokauppaa!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous JDM Outletin Lexus-vaihtoautosta

Logo

Facebook   Instagram

Toimipiste

Petikontie 12
01720 Vantaa

Aukioloajat

Arkisin klo 9-18
Lauantaisin 11-15

JDM-Outlet - THE-Enterprise © 2022