Huippuvarustelu Huippuvarustelu
Alhaiset kilometrit Alhaiset kilometrit
Laatutakuu Laatutakuu
Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Cube

Kaupunkiauto Nissan Cube Japanista

JDM Outletin autotarjontaan kuuluu luonnollisesti myös japanilaisten pieni suuri tilaihme Nissan Cube. Tämä persoonallisen kulmikas, kuution mallinen auto on todellinen kaupunkiauto, jolla liikkuminen vilkkaissa ja ahtaissa kaupunkiolosuhteissa on vaivatonta ja kätevää. Tutustu Nissan Cube-valikoimaamme ja hanki näppärä tila-auto meiltä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Nissan Cubesta

Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Nissan Cube on tilaihme

Nissan Cube on pienikokoinen tila-auto, joka on suunniteltu ja suunnattu alun perin vain Japanin automarkkinoille. Kuten nimestä voi päätellä, on tämä kompakti, käytännöllinen ja monipuolinen automalli muodoltaan varsin kulmikas ja sympaattisen näköinen.

Nissan Cube on eräänlainen pieni suuri tilaihme, sillä auton sisätilojen käyttö on todellinen japanilaisen suunnitteluinsinöörin taidonnäyte.
Autoa alettiin valmistaa vuonna 1998 ja siitä on olemassa kolme eri sukupolvea, viimeisimpänä Z12.

Kolmannen sukupolven mallissa on esimerkiksi aiempaa pyöreämpi ja kaarevampi muotoilu takapuskurin alueella, matkustajan puolelle kietoutuvassa epäsymmetrisessä takaikkunassa sekä kuljettajan ja pelkääjänpaikan ikkunoissa. Takaluukku avautuu sivulle eikä tyypillisesti ylöspäin.

Cube taittuu moneen ja moneksi

Nissan Cuben jo valmiiksi yksilöllistä ja persoonallista ulkomuotoa on helppo tuunata vielä enemmän oman näköiseksi mallistosta löytyvien eri värien ja monipuolisen lisävarusteiden myötä. Auton yksityiskohtia pystytään muuntamaan mieleiseksi esimerkiksi erilaisilla ajovaloilla sekä etusäleiköillä. Lisäksi saatavilla on paljon muita lisävarusteita kuten erikoisvanteita ja sisätiloihin asennettavia LED-korostusvalaistuksia.

Pientäsuurta autoa on saatavana sekä hatcback- että farmariversiona. Nissan Cubeen mahtuu normaalisti viisi isoa miestä. Sen sijaan Cubic-malli on tiloiltaan vieläkin isompi, sillä se on 7-paikkainen auto, jossa on kolmas penkkirivi.

Moottorivaihtoehtoina Nissan Cubessa ovat ns. Nissan Micra-tekniikan 1.4- ja 1.5 -bensiinikoneet.

Yksilöllinen Cube myös tilaamalla

Mikäli varastostamme ei löydy juuri sinulle sopivaa Nissan Cubea, voit tehdä meille toimeksiannon, niin hankimme sellaisen suoraan Japanin automarkkinoilta. Auton hankkiminen ei voisi olla vaivattomampaa, sillä hoidamme kaiken puolestasi ”avaimet käteen”-periaatteella. Sinulle jää vain uuden menopelin hakeminen liikkeestämme, kun auto on tarkastettu ja katsastettu.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous Nissan Cubesta

Logo

Facebook   Instagram

Toimipiste Vantaa

Ensimmäinen savu 2
01510 Vantaa
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Toimipiste Kaarina

Jättänväljäntie 7 A
21500 Piikkiö
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Asiakaspalvelu

Vantaa
010 325 3150
Kaarina
010 325 3153

myynti@jdmoutlet.fi

JDM-Outlet - THE-Enterprise © 2024