Huippuvarustelu Huippuvarustelu
Alhaiset kilometrit Alhaiset kilometrit
Laatutakuu Laatutakuu
Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Skyline

Nissan Skyline – taattua premium-laatua Japanista

Meiltä löydät kattavan valikoiman Nissan Skylineja, premium-luokan urheilullisia henkilöautoja. Kaikki myynnissä olevat JDM-autot ovat ruosteettomia ja hyväkuntoisia yksilöitä, joiden mittarissa on alhaiset ajokilometrilukemat. Kaikki vaihtoautomme on maahantulotarkastuksen, tarvittavan huollon ja katsastuksen käyneitä menopelejä. Tutustu Nissan Skyline-valikoimaamme ja hanki autoilun luksusta itsellesi!

Ota yhteyttä ja kysy lisää Nissan Skylinesta

Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Urheilullinen henkilöauto – Nissan Skyline

Nissan Skyline on premium-luokan urheilullinen henkilöautomalli, jota valmistettiin alun perin Prince Motor Companyn toimesta vuodesta 1957 lähtien. Nissanin ja Princen yhdistyessä vuonna 1967 Skyline siirtyi Nissanin nimen yhteyteen.

Aiemmin Toyota Skylinet olivat tunnettuja tehokkaista turbo-versioista. Tuoreemmissa malleissa takavetoisuus on SE juttu.

Myöhemmille Skyline -malleille on tunnusomaista pyöreät jarru- ja takavalot. Suurin osa Skyline-malleista on takavetoisia. Neliveto on ollut saatavilla auton kahdeksannen sukupolven ilmestymisestä, 1989, lähtien.

Uusimmat Skylinen versiot vastaavat Toyotan premium-puolen autoja kuten Toyota Crownia ja Lexusta. Skyline kilpailee myös esimerkiksi BMW:n ja Mercedeksen vastaavien urheilullisien premium-autojen kanssa.

Skylinet ovat saatavana joko coupé- tai porrasperä-korimallisina.

JDM-standardien mukainen Skyline myös täsmähankintana

Jos et löydä toiveidesi mukaista Nissan Skylinea suoraan kattavasta varatovalikoimastamme, voit tilata haluamasi Skyline-yksilön Japanista meidän kauttamme. Mikäli haluat jonkun tietynlaisen auton, tee meille toimeksianto sen tilaamisesta. Sen jälkeen etsimme ja hankimme sinulle toiveidesi mukaisen auton sekä tuomme sen Suomeen. Toimimme ”avaimet käteen” -periaatteella jolloin me hoidamme kaiken välttämättömän puolestasi. Sinun ei siis tuhlata aikaasi paperitöihin, auton tarkastamiseen, huoltoon tai katsastamiseen. Sinä saat keskittyä olennaiseen, uudella autolla ajamiseen.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous Nissan Skylinesta

Logo

Facebook   Instagram

Toimipiste Vantaa

Ensimmäinen savu 2
01510 Vantaa
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Toimipiste Kaarina

Jättänväljäntie 7 A
21500 Piikkiö
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Asiakaspalvelu

Vantaa
010 325 3150
Kaarina
010 325 3153

myynti@jdmoutlet.fi

JDM-Outlet - THE-Enterprise © 2024