Huippuvarustelu Huippuvarustelu
Alhaiset kilometrit Alhaiset kilometrit
Laatutakuu Laatutakuu
Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Forester

Tehokkaampi Subaru Forester Japanista

Subaru Forester-vaihtoautot löydät myös JDM Outletin kattavasta autotarjonnasta. Tämä kompaktin kokoinen maasturi on neliveto jolla pääset vaivattomasti etenemään muuallakin kuin hiekka- ja asfalttiteillä. Meiltä löydät Subaru Foresterit tehokkaina turboversioina mikä tekee ajamisesta normaalia mielekkäämpää. Kaikki Foresterimme ovat maahantulotarkastettuja ja katsastettuja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Subaru Forestereista

Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Subaru Forester – crossover-maasturi

Subaru Forester on kompakti katumaasturi / maastoauto, SUV (sport utility vehicle), jota Subaru on valmistanut vuodesta 1997 lähtien. Se korvasi kotimarkkinoillaan Subaru Impreza Gravel Expressin, joka tunnettiin muun muassa Yhdysvalloissa Subaru Outback Sport -nimellä. Foresterissa auton painopiste on matalalla. Kokonsa sekä hintansa suhteen se sijoittuu jaetun Imprezan ja suuremman Legacyn väliin. Legacyn tekniikka on pitkälti samaa kuin Imprezassa ja Legacyssa, mutta se on  edellä mainittuja malleja maastokelpoisempaa auto korkeamman maavaran ansiosta.

AWD tuo mukavuutta ja turvallisuutta ajamiseen

Subaru Foresterin AWD-varustelu tuo hyötyä kun autolla ajetaan muuallakin kuin vain päällystetyillä teillä kuten hieman kehnommilla tai hoitamattomilla tiepinnoilla. AWD tarkoittaa sitä, että kaikki auton renkaat vetävät. Voimanvälitys akselien ja renkaiden välillä ei ole kiinteä vaan esimerkiksi automaattivaihteisissa vääntömomentti jakautuu pääsääntöisesti etupyörille 60 % ja loput 40 % takapyörille, kuitenkin aina siten miten ajotilanteen mukaan tarvitaan. AWD:n avulla helpottuu ajaminen varsinkin muuttuvissa ja hankalissa olosuhteissa.

Turbo-versio JDM:ltä

Eurooppassa myytävät Subaru Foresterit ovat pitkälti samanlaisia samanlaisia autoja kuin maahantuomamme JDM-Foresterit. Japanilaisversioiden turbo-ominaisuus on kuitenkin se ratkaiseva ja erottava tekijä verrattuna täkäläisiin malleihin. Turboahdettu moottori yhdistettynä nelivetoiseen maasturiin luo edellytykset hankalammissakin olosuhteissa etenemiseen. JDM Outletista hankittu Subaru Forester soveltuukin mainiosti esimerkiksi maasto-olosuhteiltaan haastavampiin harrastuksiin.

Subaru Forester myös tilattuna

Autoliikevalikoimassamme löytyy jatkuvasti tarjontaa Forestereista. Mutta mikäli sopivaa maasturia ei löydy suoraan tarjonnastamme, voit tilata mieleisen menopelin kauttamme. Asiakastoimeksiannolla etsimme, hankimme ja maahantuomme haluamasi yksilön suoraan Japanista. ”Avaimet käteen”-periaatteen mukaisesti hoidamme kaiken auton tuontiin, paperitöihin, auton tarkastamiseen ja katsastukseen liittyvät asiat. Kun kaikki on valmista, saat meiltä viestin ja voit hakea autosi ja nauttia ajokilometreistä uuden autosi kanssa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Subaru Foresterista

Logo

Facebook   Instagram

Toimipiste Vantaa

Ensimmäinen savu 2
01510 Vantaa
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Toimipiste Kaarina

Jättänväljäntie 7 A
21500 Piikkiö
Avoinna: Avoinna sopimuksen mukaan, ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

Vantaa
010 325 3150
Kaarina
010 325 3153

myynti@jdmoutlet.fi

JDM-Outlet - THE-Enterprise © 2024