Huippuvarustelu Huippuvarustelu
Alhaiset kilometrit Alhaiset kilometrit
Laatutakuu Laatutakuu
Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Impreza

Subaru Impreza vaihtoautot Japanista

JDM Outlet tarjoaa hyvän valikoiman tehokkaita Subaru Impreza-vaihtoautoja. Maahantuomme Subaru Imprezat kuten kaikki muutkin vaihtoautomme suoraan Japanin automarkkinoilta. Valitsemamme autot ovat kaikki hyväkuntoisia, ruosteettomia ja vähän ajettuja yksilöitä. Lisäksi kaikki autot ovat maahantulotarkastettuja ja huollettuja sekä katsastettuja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Subaru Imprezasta

Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Subaru Impreza on varsinainen tehopesä nelivedolla

Subaru Impreza on kompaktin kokoinen auto, jota on valmistettu vuodesta 1992 lähtien. Impreza esiteltiin alun perin Leonen korvaajana jolloin edeltäjän EA-sarjan moottorit korvattiin uudella EJ-sarjalla. Uusimmat Imprezat ovat jo edenneet viidenteen sukupolveen.

Imprezan konepellin alla hyrisee bokserimoottorit, joiden tilavuus vaihtelee 1,5-2,5 litran välillä.

JDM Outletin asiakaskunnassa suosituimmiksi Subaru Imprezoiksi ovat muodostuneet WRX- ja WRX STI -mallit. Ne ovat tehokkaaseen suorituskykyyn suunnattuja autoja joihin on lisätty turboahtimet tuomaan lisäpotkua.

Impreza WRX, ralliteiden perillinen

Subaru WRX:stä on olemassa seitsemän erilaista versiota, jotka ovat polveutuneet Subarun alkuperäisistä ralliautoista. WRX tulee sanoista World RAlly eXperimental, ja syynä nimivalinnalle on se että kaikissa WRX-versioissa on ralliautojen inspiroima tekniikka käytössä. Niitä ovat esimerkiksi neliveto, jäykistetty jousitus ja turboahdettu nelisylinterinen moottori. Vaikka kyseessä on varsin tehokas menopeli, soveltuu se mainiosti myös käyttöautoksi.

Auto myös täsmähankintana Japanista

Pyrimme pitämään varastossamme aina saatavilla myös mahdollisimman kattavasti Subarun Imprezoja. Mikäli et löydä liikevalikoimastamme sopivaa yksilöä, toimeksiannosta etsimme ja hankimme sinulle juuri sellaisen kulkupelin kuin haluat ”avaimet käteen”- periaatteella. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että me hoidamme kaikki auton hankintaan, tuontiin ja käyttöönottamiseen liittyvät asiat. Auton tilaajan osaksi jää ainoastaan auton noutaminen sekä uudella autolla ajamisesta nauttiminen. Tutustu Impreza- ja muuhun Subaru-valikoimaamme.

Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous Subaru Imprezasta

Logo

Facebook   Instagram

Toimipiste Vantaa

Ensimmäinen savu 2
01510 Vantaa
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Toimipiste Kaarina

Jättänväljäntie 7 A
21500 Piikkiö
Avoinna: Avoinna sopimuksen mukaan, ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

Vantaa
010 325 3150
Kaarina
010 325 3153

myynti@jdmoutlet.fi

JDM-Outlet - THE-Enterprise © 2024