Huippuvarustelu Huippuvarustelu
Alhaiset kilometrit Alhaiset kilometrit
Laatutakuu Laatutakuu
Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Legacy

Tehokas ja urheilullinen Subaru Legacy Japanista

JDM Outletin kattavaan Japanin tuontivalikoimaan kuuluu myös Subaru Legacy -vaihtoautot. Urheilullinen ja keskikokoinen Subaru Legacy on suosittu auto, myös saatavilla olevan monikäyttöisen farmarimallinsa ansiosta. Meiltä saat huolletut ja katsastetut Legacyt. Ne ovat JDM-standardien mukaisesti aina hyväkuntoisia ja ruosteettomia vaihtoautoja. Varastovalikoiman lisäksi voit tilata kauttamme myös haluamasi Subaru Legacyn suoraan Japanista ”avaimet käteen” -periaatteella.

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää Subaru Legacy -mallistosta

Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Lippulaiva Subaru Legacy

Subaru alkoi valmistamaan Legacya vuonna 1989. Se korvasi Imprezan tavoin Subaru Leonen. Legacysta muodostui heti tuotannon alkumetreistä lähtien automerkin lippulaivatuote sen ainutlaatuisen tuotantokonseptin vuoksi. Se on tarjonnut alusta asti vakiona 4-vetoisuutta ja Subarun perinteikästä stabiilia ja tasakäyntistä bokserimoottoria.

Euroopassa myytävät Subaru Legacyt ovat perinteisesti vapaasti hengittäviä arkisempia käyttöautoja. Meillä myytävistä Japani-versioista löytyy sen sijaan tehokkuutta, urheilullisuutta ja nuorekkuutta sähäkän turboahdetun moottorin myötä.

Legacyjä on saatavana sekä porrasperäisinä että farmarina. Tehokas farmarimalli on monikäyttöinen perheauto, joka taipuu myös monenlaisten harrastusten vaatimuksiin, kun kyytiin mahtuvat niin tavarat kuin ihmisetkin.

Subaru Legacy-vaihtoauto JDM-standardien mukaan

Me JDM Outletilla panostamme aina korkeaan palvelutasoon ja sitä myötä asiakastyytyväisyyteen. Olemme luoneet vaativat toimintastandardit vaihtoautojemme hankintaan, ja niistä emme tingi. Kaikki Japanista tuomamme autot hyväkuntoisia ja ruosteettomia yksilöitä, ja ne ovat myös vähän ajettuja.

Subaru Legacy on JDM-valikoimamme yksi suosituimmista autoista. Pyrimmekin pitämään Legacystä koko ajan tarjolla monipuolista tarjontaa. Mutta mikäli liikkeestämme ei löydy heti mieleistä yksilöä, voit tilata sellaisen kauttamme. Toimeksiannon mukaan me etsimme ja hankimme Japanin markkinoilta halutun auton Suomeen. Auton hankinta käy ”avaimet käteen”-periaatteella eli me hoidamme asiakkaan puolesta kaiken auton tuomisesta paperitöiden kautta aina maahantulotarkastukseen ja huoltoon sekä katsastamiseen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Subaru Legacystä

Logo

Facebook   Instagram

Toimipiste Vantaa

Ensimmäinen savu 2
01510 Vantaa
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Toimipiste Kaarina

Jättänväljäntie 7 A
21500 Piikkiö
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Asiakaspalvelu

Vantaa
010 325 3150
Kaarina
010 325 3153

myynti@jdmoutlet.fi

JDM-Outlet - THE-Enterprise © 2024