Huippuvarustelu Huippuvarustelu
Alhaiset kilometrit Alhaiset kilometrit
Laatutakuu Laatutakuu
Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Alphard

Toyota Alphard tarjoaa luksusta ja tilaa

Kattavaan ja monipuoliseen JDM-autovalikoimaamme kuuluu myös Aasian markkinoille suunnattu japanilainen premium-luokan tila-auto Toyota Alphard. Normaalia tila-autoa henkilöautomaisempaa Toyota Alphardia on saatavana sekä 7- että 8-paikkaisena. Autoliikkeessämme olevan valikoiman lisäksi voit myös tilata haluamasi tila-auton toimeksiannolla jolloin me etsimme ja hankimme sinulle haluamasi yksilön Suomeen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Toyota Alphardista

Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Toyota Alphard – tyylikäs tila-auto

Toyota Alphard on koko maailman suurimpiin kuuluvan autovalmistajan tyylikäs tila-auto. Vuodesta 2002 asti valmistettua Alphard on tavallisen tila-auton ja minibussin välimuoto eli iso 7-paikkainen tila-auto. Autoa valmistetaan ensisijaisesti Japanin markkinoille, mutta sitä myydään myös muun muassa Kiinassa, Bangladeshissa, Lähi-idässä ja Venäjällä.

Kilpailijoiden tila-autoihin verrattuna Toyota Alphard on aavistuksen verran henkilöautomaisempi kuin muiden merkkien pakettiautopohjaiset tila-autot ovat.

Tila-autojen ykkönen JDM:llä

Toyota Alphard on JDM Outletin japanilaisten tila-autojen osalta ehta ykkösmalli. Tämä luksusta tarjoava tilaihme soveltuu luonnollisesti erinomaisesti perhekäyttöön. Mutta erinomaisten sisätilojensa vuoksi auto muuntuu myös erilaisten harrastusten myötä monenlaiseen käyttöön. Toyota Alpahrd onkin aito lifestyle-auto.

Autoa on tarjolla nelivetoisena ja Euroopasta löytyviin yksilöihin erottavana tekijänä Japani-Alphard on saatavana tehokkaan V6-moottorilla varustettuna.

Tila-auto saatavana myös täsmähankintana

Kattavan varastovalikoimamme lisäksi on mahdollista tilata mieleinen Toyota Alphard -tila-auto toimeksiannolla. Asiakkaan tekemän toimeksiannon perusteella etsimme ja hankimme toiveiden mukaisen auton Japanin markkinoilta ja tuomme sen Suomeen. ”Avaimet käteen”-konseptin mukaisesti me huolehdimme uuden auton paperityöt, maahantulotarkastuksen, tarvittavan huollon sekä auton katsastamisen. Kun auto on valmis noudettavaksi, otamme asiakkaaseen yhteyttä ja sovimme auton luovutuksesta. Tutustu siis Toyota Alphard- ja myös muuhun JDM-autovalikoimaamme ja tee autounelmasta totta jo tänään!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Toyota Alphardista

Logo

Facebook   Instagram

Toimipiste Vantaa

Ensimmäinen savu 2
01510 Vantaa
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Toimipiste Kaarina

Jättänväljäntie 7 A
21500 Piikkiö
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Asiakaspalvelu

Vantaa
010 325 3150
Kaarina
010 325 3153

myynti@jdmoutlet.fi

JDM-Outlet - THE-Enterprise © 2024