Huippuvarustelu Huippuvarustelu
Alhaiset kilometrit Alhaiset kilometrit
Laatutakuu Laatutakuu
Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

BB

Kaupunkiauto Toyota bB Japanista

Japanin markkinoille suunnattu pieni laatikkomainen Toyota bB kuuluu luonnollisesti JDM Outletin autotarjontaan. Meiltä saat tätä kulttimainetta nauttivaa kaupunkiajoneuvoa hyväkuntoisena ja ruosteettomana vaihtoautona. Ja luonnollisesti vähillä kilometreillä varustettuna. Tutustu siis Toyota bB-valikoimaamme ja hanki oma bB:si jo tänään!

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää Toyota bB:stä

Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Näppärä menopeli kaupunkiolosuhteisiin

Toyotan valmistama Toyota bB on niin sanottu Mini MPV. Vuonna 2000 Japanin markkinoilla esitelty auto oli alun perin suunnattu nuorille miehille, mutta sympaattisen ulkomuotonsa takia se voitti nopeasti myös naiset puolelleen.

Ensimmäisen sukupolven bB perustui Toyota Vitziin. Toisen sukupolven bB esiteltiin vuonna 2005.

Jopa pienoista kulttimainetta tänä päivänä nauttivan bB:n tekniikka juontuu Toyotan Yaris-mallistosta. Toyota bB:tä on saatavilla automaattivaihteisena sekä 1.3- ja 1.5 litran moottoreilla.

Tämän pienen tilaihmeen loistavia puoliin kuuluu erinomainen käytännöllisyys omassa kokoluokassaan sekä loistava tilankäyttö. Myöskään auton edullisia ylläpitokustannuksia ei kannata unohtaa.
Jo valmiiksi sympaattisen ja persoonallisen näköistä autoa on helppo personoida vielä lisää monipuolisten lisävarusteiden avulla.

Hyväkuntoinen bB myös toimeksiannolla

Luonnollisena osana Japani-autovalikoimaamme Toyota bB:tä löytyy myös suoraan varastostamme. Mutta jos juuri sinulle sopivaa tilaihmettä ei löydy sieltä, voit tilata sellaisen helposti kauttamme. Asiakas voi tehdä meille toimeksiannon tietynlaisen Toyota bB:n, tai minkä tahansa Japanin markkinoilla olevan auton, hankinnasta. Sen jälkeen me etsimme, ostamme ja maahantuomme valitsemasi yksilön. Sinun ei tarvitse itse huolehtia paperitöistä, auton maahantulotarkastuksesta ja tarvittavasta huollosta tai auton katsastamisesta. Me hoidamme kaiken tuon puolestasi ”avaimet käteen”-periaatteen mukaisesti. Sinun osaksesi jää ainoastaan auton noutaminen sekä uudella autolla ajamisesta nauttimisen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Toyota bB:stä

Logo

Facebook   Instagram

Toimipiste Vantaa

Ensimmäinen savu 2
01510 Vantaa
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Toimipiste Kaarina

Jättänväljäntie 7 A
21500 Piikkiö
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Asiakaspalvelu

Vantaa
010 325 3150
Kaarina
010 325 3153

myynti@jdmoutlet.fi

JDM-Outlet - THE-Enterprise © 2024