Huippuvarustelu Huippuvarustelu
Alhaiset kilometrit Alhaiset kilometrit
Laatutakuu Laatutakuu
Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Crown

Kuninkaallinen Toyota Crown Japanista

JDM Outlet tarjoaa hyvän valikoiman premium-luokan Toyota Crown-vaihtoautoja. Maahantuomamme japanilaisten valtavirta-sedanien kärjessä porskuttaneet Toyota Crownit ovat ruosteettomia ja hyväkuntoisia yksilöitä, joilla on ajettu vähän. Varastovalikoimamme lisäksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta tilata täsmähankintana juuri asiakkaan omia tarpeita vastaavan auton Japanin markkinoilta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Toyota Crownista

Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Perinteikäs Toyota Crown

Toyota Crown on perinteikäs ja pitkän historian omaava henkilöauto, joka on suunnattu ensisijaisesti Japanin markkinoille, mutta niitä myydään nykyään myös muilla Aasian markkinoilla, etenkin Kiinassa. Euroopassakin Crowneja myytiin 1980-90-luvuilla.

Toyota Crownin valmistus aloitettiin jo vuonna 1955 ja tänä päivänä on edetty jo 15. sukupolven versioihin. Crownin historia ja maine ovat antaneet sille näkyvän aseman Toyota-mallistossa. Se on yksi harvoista nykyisistä Toyota-malleista jolla on oma ainutlaatuinen merkkinsä mallisarjalle. Nykyisen Crownin etusäleikössä ja ohjauspyörässä on tyylitelty kruunutunnus.

Kattava Crown-tarjonta

Crown on Lexuksen tyylinen sedan-auto, joka on Toyota-brändin alla. Se on vastine Mercedeksen E-sarjalle eli Crown on paremmin varusteltu premium-luokan auto.

Meillä on varastossa hyvä tarjonta esimerkiksi Toyotan Crownin S170- ja S180-malleista.

Esimerkiksi vuoden 2003 lopulla julkaistu S180-malli perustui Zero Crown-konseptiautoon. Uusiin Royal- ja Athlete- malleihin vaihdettiin moottoriksi V-6. Crown Majestan konepellin alta löytyy sen sijaan 4,3 litrainen V8-moottori. Lisävarusteena löytyy muun muassa 4WD.
Vanhemmissa Toyota Crown-autoissa käytettiin turboahdettuja moottoreita. Uudemmissa vakiona on V6-kone.

Bensiinikäyttöisten moottoreiden lisäksi tarjolla on myös hybridiversioita Toyota Crowneista.

Omien tarpeiden mukainen auto tilauksella

Mikäli kattavasta ja monipuolisesta Toyota Crown- tai muiden JDM-autojen tarjonnasta ei löydy sopivaa menopeliä, voi sellaisen tilata meiltä. Asiakkaan tekemän toimeksiannon perusteella etsimme, hankimme ja maahantuomme haluttu auto Japanin markkinoilta. ”Avaimet käteen”-periaatteella toimiva tilausprosessi on helppo ja vaivaton tapa hankkia vaihtoauto Japanista. Me hoidamme asiakkaan puolesta kaiken muun paitsi auton ajamisen kotiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Toyota Crownista

Logo

Facebook   Instagram

Toimipiste Vantaa

Ensimmäinen savu 2
01510 Vantaa
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Toimipiste Kaarina

Jättänväljäntie 7 A
21500 Piikkiö
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Asiakaspalvelu

Vantaa
010 325 3150
Kaarina
010 325 3153

myynti@jdmoutlet.fi

JDM-Outlet - THE-Enterprise © 2024