Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen auto Japanista

Oman auton vanheneminen ja sen vääjäämättömästi lähestynyt elinkaaren pää, ajoivat Paavo Etholénin 73v siihen, että uusi auto piti saada.

Tilannekartoituksen jälkeen vaihtoehdoksi valikoitui JDM-auto, Subaru Forester, joka oli hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ja jonka hankkiminen oli vaivaton prosessi.

”JDM-autot ovat harvinaisen hyväkuntoisia verrattuna esimerkiksi kotimaassa oleviin autoihin. Se johtuu Japanin erilaisista olosuhteista jonka vuoksi autot ovat huippukuntoisia sekä vähän ajettuja.”

Subaru Forester

Asiantuntemus ja hyvät kontaktit

Uutta käyttöautoa etsiessä Etholénilla oli muutama vaatimus. Sen piti olla 4-vetoinen, automaattivaihteinen ja auton mittarissa sai olla maksimissaan 100 000 kilometriä, mieluusti vielä reilusti alle sen.

JDM Outletissa vakuutti firman toiminta ja se, että heillä on hyvät kontaktit Japanin päässä.

”Sieltä löytyi mulle täysin sopiva auto, joka löytyi toiveitteni pohjalta. He etsivät sopivan, jopa ihan merkin ja mallin tarkkuudella. Sain väliaikatietoja tosi hyvin. Lopulta he löysivät vielä paremman auton ja tarjosivat sitä oma-aloitteisesti. Saatuaan hyväksyntäni, sain ilmoituksen että auto on muutaman kuukauden päästä noudettavissa.”

”Asiakaspalvelu hoitui erittäin hyvin. Esimerkiksi silloin kun sain tiedon auton saapumisesta, oli se täysin valmis eli se oli rekisteröity, katsastettu jne.. Ja kun hain auton, sain myös lyhyen opastuksen”, Paavo Etholén kertoo.

Auton eroavaisuuksiin tottuu nopeasti

JDM-autoissa on joitakin eroavaisuuksia verrattuna kotimaisiin autoihin, kuten ratin paikka.

”Tietenkin siinä on joitain eroavaisuuksia tämän ohjauksen lisäksi, ja ne käytiin nopeasti läpi. Eikä niissä ollut mitään ongelmaa. Autot ovat aina kiinnostaneet, joten sikäli tilanne oli kanssani aika helppo.”

”Oikealla puolella olevan ratin vuoksi, pitää olla aluksi tarkkana. Hankalin asia oli kaistanvaihto vasemmalle, johon pitää kiinnittää erityistä huomiota. Näkyvyys vasemman puolen peilistä on huonompi verrattuna siihen jos ratti olisi vasemmalla puolella. Toinen asia oli liittymästä päätielle liittyminen jossa tämä hieman huonompi näkyvyys tulee esiin. Muut asiat ovat lähinnä hauskuuksia. Autossa on viikset väärinpäin eli tuulilasinpyyhkijä ja valokytkin ovat toisinpäin kuin normaalisti. Kun piti käyttää vilkkua, niin tulikin pyyhittyä tuulilasia”, Etholén nauraa alun sattumuksille.

Kaiken kaikkiaan oppiminen ajamiseen oikealta puolelta tapahtui miehen mukaan nopeasti, sillä se on niin erilaista kuin vasemmalta puolelta ajaminen.

Autot jatkossakin Japanista

JDM Outletin tekeminen, toiminta ja asiantuntemus ovat tehneet selväksi sen, että asiakkuus tulee jatkumaan tulevaisuudessakin.

”Yhteistyö jatkuu varmasti, kun uudelle autolle tulee tarvetta. Automarkkinat mullistuvat luultavasti aika tavallakin sen mukaan miten lainsäätäjät keksivät ”konnankoukkuja”. Luulen, että pojat pysyvät mukana muutoksissa hyvin. Ja uskon, että jatkossakin Japanista löytyy tekniikan viimeiset saavutukset”.

JDM-autoja ja JDM Outletia Etholén suosittelee ihmisille, joilla on jonkinmoista kiinnostusta autoihin.

”Näissä autoissa on semmoinen piirre, että ne ovat aika huippuvarusteltuja ja yleensä huippumalleja joita ei Suomesta edes välttämättä saa. Varusteina on kaikenlaista, sähköpenkkiä ynnä muuta ihan yleisesti. Suomessa ne ovat hyvinkin harvinaisia herkkuja. Suosittelen siis laajasti, mutta en ihan kaikille.”

 

Logo

Facebook   Instagram

Toimipiste Vantaa

Ensimmäinen savu 2
01510 Vantaa
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Toimipiste Kaarina

Jättänväljäntie 7 A
21500 Piikkiö
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Asiakaspalvelu

Vantaa
010 325 3150
Kaarina
010 325 3153

myynti@jdmoutlet.fi

JDM-Outlet - THE-Enterprise © 2024