Kun autokuume iskee kauppoja hierotaan vaikka keskellä yötä

Tomi Hanka on todellinen JDM-friikki ja autoharrastaja. Mies on omistanut elämänsä aikana toistasataa autoa ja tällä hetkellä pihalta löytyy yhteensä viisi menopeliä joista neljä on JDM-autoja. Hanka on JDM Outletin vakioasiakas, joka on ollut vakuuttunut alusta asti yrityksen kokonaisvaltaisesta palvelusta.

”Viestittely ja sitä kautta asioista kartalla oleminen koko hankintaprosessin ajan on ehdoton vahvuus. Asiakkaasta pidetään tosi hyvä huoli ja kaikki on mennyt aina tosi hienosti. Palvelu on ollut aina ihan pirun hyvää. En tiedä mitään yritystä miltään alalta, joka hoitaisi asiat näin hyvin. Aina se mitä ollaan sovittu on pitänyt”, sanoo tyytyväinen Tomi Hanka.

JDM autot

Netin kautta ensimmäinen kohtaaminen

Tomi Hankan suhtautumisesta autoihin kertoo jotain se, että hän selailee päivittäin netistä autoja. Ensikohtaaminen JDM Outletin kanssa tapahtui juuri tuollaisen session aikana.

”Etsiskelin uutta autoa ja JDM-autot ovat tosi hauskan näköisiä. Nettisivuilta löytyi hyvin tietoja, kuvia ja esittelyvideoita autosta. Heti ensimmäisen yhteydenoton jälkeen yritys vaikutti luotettavalta toimijalta. He kertoivat avoimesti asioista, ilman turhaa kaunistelua.”

”Monesti asia etenee niin, että kun olen löytänyt jonkun kivan auton, aloitan viestittelyn mikä jatkuu ahkerana kunnes päästään yhteisymmärrykseen asiassa. Olen saanut aina tosi hyvin informaatiota esim. huolloista yms.. Kauppoja on monesti tehty vielä puolenyön aikoihinkin ja hyvin ovat asiat aina menneet”, Hanka toteaa hymyillen.

Ainoa pieni vastoinkäyminen mikä automiehen mieleen tulee pitkän asiakkuuden ajalta, oli ensimmäistä JDM-autoa hankittaessa. Tuolloin autossa oli pieni ongelma, mutta yritys otti heti asiasta koppia ja toimi nopeasti. Osa tilattiin ja asia korjattiin autoon ilman minkäänlaista ”taistelua”.

Täyden kympin palvelua

Hanka on hankkinut yhteensä seitsemän autoa JDM Outletista. Kaikki autot on käytännössä ostettu yrityksen pihalta, ja se kertoo miehen mukaan selvää kieltä siitä millainen autovarasto yrityksellä on. Toki Japanista erikseen tilaamallakin löytyy kaikenlaisia herkkuja.

”Aina on lopputulos ollut sellainen jota olen lähtenyt hakemaan ja auto on ollut sellainen kun on sovittu. Tulen jatkossakin pysymään asiakkaana. Ei minulla ole ole edes mitään muuta vaihtoehtoa.”

”Suosittelen yritystä kaikille jotka autoista tykkäävät”, sanoo Tomi Hanka.

 

Logo

Facebook   Instagram

Toimipiste Vantaa

Ensimmäinen savu 2
01510 Vantaa
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Toimipiste Kaarina

Jättänväljäntie 7 A
21500 Piikkiö
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Asiakaspalvelu

Vantaa
010 325 3150
Kaarina
010 325 3153

myynti@jdmoutlet.fi

JDM-Outlet - THE-Enterprise © 2024