Huippuvarustelu Huippuvarustelu
Alhaiset kilometrit Alhaiset kilometrit
Laatutakuu Laatutakuu
Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Nissan

Nissan vaihtoautot Japanista

JDM Outlet tarjoaa kattavan ja monipuolisen valikoiman Nissanin vaihtoautoja suoraan Japanin automarkkinoilta. Nissanin laajasta autovalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle sopiva kulkupeli, oli haussa sitten tila-auto tai vaikkapa hieman hulppeampi premium-tason auto. Kattavan varastovalikoiman lisäksi voit tehdä meille myös toimeksiannon, jolloin hankimme juuri sinun vaatimukset täyttävän Nissanin vaihtoauton Japanista.

Ota yhteyttä JDM Outletiin ja kysy lisää Nissan vaihtoautoista

Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Nissanista on moneksi

Nissan kuuluu kolmen suurimman japanilaisen autovalmistajan joukkoon. Nissan tunnettiin aiemmin monella eri markkina-alueella, kuten Suomessa, Datsun-nimellä. Vuodesta 1933 käynnistynyt autotuotanto on jatkunut vahvana 1990-luvun lopun taloudellisten vaikeuksien jälkeen entistä vahvempana ja monipuolisena.

Toyotan tavoin myös Nissanilla on laaja ja monipuolinen autotarjonta varsinkin Japanin markkinoilla. Tarjolla on kattava valikoima esimerkiksi erilaisia tila-autoja sekä premium-luokan menopelit.

Yleisimmät korimallit Nissaneissa ovat sedan eli porrasperä, coupé ja tila-auto.

Nuorekkaampi ja sporttisempi Nissan

Toyota mielletään monesti hieman konservatiiviseksi autovalinnaksi. Sen sijaan Nissan on se nuorekkaampi ja sporttisempi vaihtoehto autoilijalle. Sporttisuudesta pitävät omalta osaltaan huolen automerkin premium-yksilöt kuten Fuga, Skyline, Cedric, Gloria ja Sima.

Myös Nissanin monissa tila-autoissa on ripaus sporttisuutta. Eikä sovi unohtaa pientä tilaihme Nissan Cubea, josta löytyy luonnetta ja persoonallisuutta.

Myös täsmähankintoja Japanista

Pyrimme pitämään mahdollisimman kattavaa Nissan-valikoimaa, mutta mikäli suoraan varastostamme ei löydy juuri sinulle sopivaa menopeliä, voit tehdä meille toimeksiannon. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että etsimme haluamasi yksilön Japanista ja toimitamme sen sinulle ”avaimet käteen” -periaatteella. Maahantuomme, huoltotarkastamme ja katsastamme auton ennen sen luovuttamista. Sinun tehtäväksesi jää auton noutaminen sekä uudella kulkupelillä ajamisesta nauttimisen.

Muistathan sen, että kaikki JDM Outletin maahantuomat autot ovat hyväkuntoisia, ruosteettomia ja vähän ajettuja. Lisäksi kaikki autot kuntotarkastetaan ja katsastetaan ennen myyntiä ja asiakkaalle luovuttamista.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Nissan vaihtoautosta

Logo

Facebook   Instagram

Toimipiste Vantaa

Ensimmäinen savu 2
01510 Vantaa
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Toimipiste Kaarina

Jättänväljäntie 7 A
21500 Piikkiö
Avoinna: Avoinna sopimuksen mukaan, ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

Vantaa
010 325 3150
Kaarina
010 325 3153

myynti@jdmoutlet.fi

JDM-Outlet - THE-Enterprise © 2024