Mieluisa auto käänsi vihan rakkaudeksi

Elämässä tapahtunut iso muutos pakotti aiemmin autolla ajamista viimeiseen asti vastustaneen Anne Etholénin tilanteeseen jossa auto oli pakkohankinta.

”Sain alusta asti hyvää palvelua, ja minua on autettu ihan oikeasti autoasioissa välillä aivan kädestä pitäen. Eikä itse ole tarvinnut hoitaa mitään vaikealta tuntuvia asioita.”

Nissan Cube

Kiikarissa näppärä käyttöauto

Kun auton hankinta tuli ajankohtaiseksi, löytyi JDM Outlet suositusten kautta toimijaksi, joka alkoi  kartoittaa tulevaa menopeliä.  

”Tarvitsin näppärän pienen auton, joka olisi vähän autoilleelle helppo ajettava. Aiemmin inhosin ajamista ja tein kaikkeni ettei tarvinnut tehdä sitä. Kun maalaistyttönä lähtee kaupunkiin ajamaan, tarvitaan sellainen näppärä ja pikkuruinen, helppo käyttöauto”.

Hankintaprosessi kokonaisuudessa oli todella vaivatonta ja helppoa.

”Ilmoitin millaista autoa etsin ja mitä halusin. Pojat valitsivat ehdokkaita joista sain sitten valita. He myös auttoivat valinnan tekemisessä, koska en autoasioissa ole kovin hyvä. Sitten jäinkin odottamaan kun auto seilasi Japanista Suomeen. Auton saavuttua Suomeen sain ilmoituksen milloin voin mennä hakemaan autoa. Ja tämä kävi ihan ”avaimet käteen” -periaatteella.”

Asiakasviestintä toimi Annen mukaan sekä puhelimella että sähköpostilla tosi sujuvasti ja vieläpä reaaliajassa.

Annen autovalinta osui terhakkaan ja kompaktiin Nissan Cubeen.

”Se on pikkuruinen auto, johon rakastuin ihan täysin. Sitä on todella helppo ajaa, enkä edes suostuisi lähtemään kaupunkiin millään muulla autolla. Siinä on pieni kääntösäde ja sillä ei jää mihinkään jumiin. Ja se on ainoa auto jonka saan taskuparkkiin, Anne Etholén hymähtää.

”Taskuparkkeeraamista helpottaa paljon se, että auton ratti on oikealla puolella. Sen ansiosta näen tarvittavat kulmat paljon helpommin.”

Asiakassuhde tulee jatkumaan

Helppous on Annen mielestä paras asia asiakkuudessa JDM Outletin kanssa.

”Koska tietotaitoni autoasioissa on rajallinen, niin silloin helppous ja luotettavuus ovat tärkeitä asioita. Olen suositellut yritystä ystäville sekä tutuille, myös niille jotka ovat autoilleet vähän vähemmän. Ratin paikka ei ole vaikea asia, sillä siihen tottuu todella nopeasti. Ja sitähän voi mennä testaamaan vaikkapa koeajon kautta JDM Outletille.”

 

Logo

Facebook   Instagram

Toimipiste Vantaa

Ensimmäinen savu 2
01510 Vantaa
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Toimipiste Kaarina

Jättänväljäntie 7 A
21500 Piikkiö
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Asiakaspalvelu

Vantaa
010 325 3150
Kaarina
010 325 3153

myynti@jdmoutlet.fi

JDM-Outlet - THE-Enterprise © 2024