Huippuvarustelu Huippuvarustelu
Alhaiset kilometrit Alhaiset kilometrit
Laatutakuu Laatutakuu
Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Subaru

Tehokkaammat Subaru vaihtoautot Japanista

JDM Outletissa tarjoamme laajan ja monipuolisen valikoiman Subaru vaihtoautoja Japanin markkinoilta. Tarjolla on hyvä tarjonta käytettyjä autoja eri segmenteissä. Saatavana on niin maastoautoja, tila-autoja kuin henkilöautoja sekä farmareita. Meiltä hankitut Subaru vaihtoautot ovat moottorivaihtoehdoiltaan parempia verrattuna esimerkiksi Euroopan markkinoille suunnattuihin vastaaviin automalleihin. Liikkeestämme löytyvän autovalikoiman lisäksi voit hankkia Subarun Japanista myös toimeksiannolla, ”avaimet käteen” -periaatteella. Tutustu JDM Outletin kattavaan Subaru-vaihtoautovalikoimaan.

Kiinnostaako Subaru vaihtoautot?

Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Subaru vaihtoautot Euroopassa tunnetuin korimallein

Monesti Japanin automarkkinoilla olevat automallit poikkeavat Euroopassa totutuista korimalleista, mutta Subarun kohdalla tarjontamme vastaa pitkälti korimalleiltaan Suomessakin tuttuja muotoja.

Meiltä löydät niin Subaru Legacyn, Subaru Imprezan kuin vaikkapa Subaru Foresterin.

Meillä myynnissä olevat Subarut erottaa täkäläisistä Subaruista Japanin markkinoiden parempi moottorivalikoima. Meidän maahantuomat Subaru vaihtoautot ovat turbomoottorisia menopelejä. Turbo yhdistettynä automerkin tunnusomaisuuteen 4-vetoon vie ajonautinnon aivan uudelle tasolle.

Ainutlaatuista voimaa ja vakautta

Vuonna 1953 perustettuun Subarun merkki-imagoon yhdistetään nelivetoisuuden lisäksi sen ainutlaatuinen boxermoottori, joka on ominaisuuksiltaan matala ja tasapainoinen.  Subarun rakenteessa on yhdistetty keulalle asennettu moottori symmetriseen 4-vetoon. Moottorin matalarakenteisuuden ansiosta se voidaan asentaa konetilassa alemmas, jolloin auton painopiste paranee ja tuo samalla vakautta ajamiseen.

Subaru vaihtoauto myös tilaamalla

Autoliikkeemme kattavan Subaru-tarjonnan lisäksi voit tilata kauttamme juuri sinulle sopivan Subarun mikäli kauppavalikoimasta ei sellaista juuri ostohetkellä löydy. Voit tehdä meille toimeksiannon. Sen perusteella etsimme Japanista juuri sinua miellyttävän vaihtoautoyksilön. Asiakastoimeksiannoissa toimimme ”avaimet käteen” -periaatteella.  Tämä on näppärä tapa hankkia uusi menopeli, sillä me hoidamme kaikki käytännön asiat kuten maahantuonnin, paperityöt, auton tarkastuksen ja katsastuksen sekä lisävarustelun mikäli asiasta on sovittu. Sinulle jää ainoastaan Subarun noutaminen liikkeestämme. Tutustu kattavaan Subaru-vaihtoautovalikoimaamme ja tilaa omasi jo tänään!

Pyydä tarjous Subaru vaihtoautosta

Logo

Facebook   Instagram

Toimipiste Vantaa

Ensimmäinen savu 2
01510 Vantaa
Avoinna: Ma-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Toimipiste Kaarina

Jättänväljäntie 7 A
21500 Piikkiö
Avoinna: Avoinna sopimuksen mukaan, ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

Vantaa
010 325 3150
Kaarina
010 325 3153

myynti@jdmoutlet.fi

JDM-Outlet - THE-Enterprise © 2024