Huippuvarustelu Huippuvarustelu
Alhaiset kilometrit Alhaiset kilometrit
Laatutakuu Laatutakuu
Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Toyota

Toyota vaihtoautot Japanin markkinoilta

JDM Outlet tarjoaa laajaa valikoimaa Toyota vaihtoautoista, merkin Japanin markkinoiden todella mittavasta tarjonnasta. Japanin kotimarkkinoilla on Toyotalta satoja eri automalleja. Niistä löytyy varmasti jokaiselle autoilijalle mieleinen ja hyvä vaihtoehto kulkuvälineeksi yksilöllisen tarpeen mukaan. Monipuolisen mallitarjonnan lisäksi saat meiltä aina hyväkuntoisen, ruosteettoman Toyota-yksilön, jossa on vähäiset ajokilometrit takana. Tutustu JDM Outletin kattavaan Toyotan vaihtoautovalikoimaan.

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää Toyota-vaihtoautosta

Autohaku
show blocks helper

Merkki toggle

Korimalli toggle

Polttoaine toggle

Vaihteisto toggle

Vuosimalli toggle

Sijainti toggle

Hinta

Toyotalta löytyy kaikille jotain

Toyota on Japanin, ellei jopa koko maailman, suurin autojen valmistaja. Toyota on keskittynyt hybriditeknologiaan ja se onkin tässä autoteollisuuden edelläkävijä. Merkki tunnetaan myös ennen kaikkea varmasta luotettavuudestaan. Toyotan autoilla on sen myötä myös aina hyvä jälleenmyyntiarvo.

Euroopassa Toyota kulminoituu mallien osalta pitkälti Corollaan, Yarikseen ja Avensikseen. Japanissa löytyy sen sijaan paljon eri segmenttejä, joiden sisällä löytyy valtavasti eri automalleja.

Me tarjoamme kattavan valikoiman esimerkiksi erikokoisia tila-autoja, premium-luokan sedan-autoja kuten Lexus-pohjaiset Toyota Crownit.

JDM Outletin valikoimassa kysytyimpiä malleja Toyotan tila-autoista ovat muun muassa Alphard, Vellfire, Voxy, Noah ja Isis joka on henkilöautomaisempi farmariauto ja joka tilaratkaisuiltaan tosi fiksu paketti. Unohtaa ei sovi myöskään pienempää persoonallisen laatikkomaista tilaihme Toyota bB:tä.

Toyotan Japanin automarkkinoiden valtavan tarjonnan voisi kiteyttää lauseeseen: kaikille kaikkea ja jokaiselle jotakin.

Myös hybridivaihtoehtoja hyvin tarjolla

Toyotan koko vaihtoautovalikoima on meillä automaattivaihteiden osalta lähes 100%, johtuen japanilaisen automarkkinan standardista, jossa manuaalisuus on enää pelkkä kuriositeetti. Toyota-valikoimastamme löytyy moottorivaihtoehtoina sekä hybridiä sekä bensakoneita.

Meiltä löydät varmasti mieleisen Toyotan joko suoraan kattavasta autoliikevalikoimastamme tai tekemällä meille toimeksiannon, jolloin tilaamme Japanista juuri sellaisen auton kuin sinä haluat.

Toyotan kohdalla niin kuin muidenkin maahantuomiemme autojen kohdalla saat aina hyväkuntoisen, vähän ajetun ja ruosteettoman menopelin. Ei sovi unohtaa myöskään jokaisen auton kohdalla tehtävää huoltotarkastusta ja katsastusta.

Ota yhteyttä JDM Outletiin ja pyydä tarjous Toyotan vaihtoautoista

Logo

Facebook   Instagram

Toimipiste Vantaa

Petikontie 12
01720 Vantaa
Ma-Pe 9-17, Lauantaisin 11-15

Toimipiste Kaarina

Jättänväljäntie 7 A
21500 Piikkiö
Ma suljettu, Ti-Pe 10-18, Lauantaisin 11-15

Asiakaspalvelu

Vantaa
010 325 3150
Kaarina
010 325 3153

myynti@jdmoutlet.fi

JDM-Outlet - THE-Enterprise © 2022